Розділ Суспільство

Роман Мацола працював на окрузі

Автор Світлана Климович 05 травня 2017, 16:31
Роман Мацола працював на окрузі Матеріал розміщено на правах реклами

Поки у Верховній Раді немає пленарних засідань народний депутат Роман Мацола працює у себе на окрузі. На минулому тижні обранець провів цілий ряд робочих зустрічей у Шепетівці, а також побував на Полонщині та Славутчині.

Народний депутат побував у музеї ім. Миколи Островського, де була організована  виставка переможниці "Конкурсу-стипендії від Романа Мацоли" Софії Слюсар. Це перша персональна виставка молодої художниці, яка навчається у Шепетівській школі-гімназії. Графіка у стилі декоративної композиції, дуже сподобалася Роману Миколайовичу, викликала у нього чимало позитивних емоцій.

Пізніше Р.Мацола відвідав людей похилого віку у шепетівському геріатричному будинку. Поспілкувався з ними, підтримав, побажав міцного здоров'я та подарував обіцяну раніше техніку.

Також протягом минулого тижня депутат провів робочі зустрічі з мешканцями п’яти сіл на Славутчині та Полонщині, зустрівся з чорнобильцями, у Полонному оглянув  зроблену за грантові кошти криницю, презентував наступний конкурс мікрогрантів та новий футбольний турнір «Кубок Півночі Поділля», провів особистий прийом виборців.

І поки депутат працював у себе на окрузі, незалежна громадянська мережа «Опора» оприлюднила результати березневого дослідження роботи 88 депутатів-мажоритарників з усієї України. У цьому громадському рейтингу, як і минулого місяця, Роман Мацола отримав перше місце.

0
репостів
0
репостів