Розділ Суспільство

Громада Шепетівщини відправила гуманітарну допомогу жителям Авдіївки

Автор 09 лютого 2017, 01:08
Декілька днів тому першим заступником голови Шепетівської райдержадміністрації Віталієм Янушевським та головою Полонської ОТГ Францом Скримським було розпочато збір гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки, які постраждали внаслідок артилерійських та ракетних обстрілів з боку російських бойовиків. Про це повідомив сектор інформаційної діяльності Шепетівської РДА.

Активно до даного процесу долучились керівники сільськогосподарських підприємств, приватні підприємці, селищний та сільські голови району, загальноосвітні навчальні заклади, сотні звичайних громадян.

Спільними зусиллями в Шепетівському районі було зібрано більше 5 тонн допомоги: теплі речі та ковдри, продукти харчування (борошно, макаронні вироби, крупи, цукор, солодощі, мед, сало, консерви, чай, спеції, консервація), одноразовий посуд, свічки, ліки, речі першої необхідності і багато іншого. На зібрані кошти придбано генератор, який направлено в м.Авдіївку у Перший добровільний мобільний шпиталь ім.Пирогова де також працюють медики із Шепетівщини.
На часі важливо не тільки морально підтримувати постраждалих, а й матеріально. Йдуть активні військові дії під час яких, в першу чергу, страждає мирне населення Авдіївки та Краматорська, тому продукти харчування та теплі речі є вкрай необхідними для людей даних регіонів. Органи виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації, громадськість не можуть стояти осторонь. Саме це є найвищими проявом турботи та патріотизму.
Так зазначив перший заступник голови районної державної адміністрації Віталій Янушевський.

Шепетівська районна державна адміністрація висловлює велику подяку всім, хто долучився до збору гуманітарної допомоги, а саме: керівникам ПАТ «Майдан-Вильський комбінат вогнетривів» (с.Михайлючка), ТОВ «Нова цегла» (с.Чотирбоки), ПрАТ «Шепетівське АТП 16807», Шепетівського РЕМ, СТОВ «Поділля+», фермерських господарств «Агроінвестпроект – 2005», «Здобуток», «Альфа – А», «Розмай», «Назарій – В», приватним перевізникам Присяжнюку І.С., Поцілуйку Р.В., Вершицькому П.М., Чмиру В.М., адміністрації Шепетівської ЦРЛ, Судилківській та Грицівській аптекам, приватному підприємцю Алілуйку М.М. (с.Пліщин), районній організації Товариства Червоного Хреста, селищному, сільським головам, мешканцям району та багатьом іншим.

Також дякуємо начальнику Шепетівського РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Віктору Федоровському та його працівникам за посильну участь у завантаженні автомобіля.
0
репостів
0
репостів