Розділ Суспільство

Працівники виконавчого комітету прибирали стихійні сміттєзвалища

Автор 18 квітня 2016, 13:18
Згідно з Указом Президента України щороку, в третю суботу квітня, в Україні проводиться День довкілля. Головна мета його – це нагадати громадянам про важливість особистого вкладу кожного з нас у спільну справу збереження і відновлення природи, охорони навколишнього середовища. Саме тому в цю чудову весняну пору, коли все навколо пробуджується і оновлюється, українці, в тому числі й шепетівчани, беруть участь у різноманітних акціях екологічного та природоохоронного спрямування: прибиранні парків, алей, скверів, озеленення населених пунктів тощо.
Інші шепетівчани, бажаючи навести лад у власній оселі, часто забувають про чистоту, якої варто дотримуватися і в місті. А відтак у Шепетівці з'являються стихійні сміттєзвалища, які з часом лише збільшуються. Одне із таких проблемних місць – схили біля річки Гуска, що знаходиться біля цукрокомбінату.

Бажаючи навести лад, працівники виконавчого комітету зібралися на суботник та власними силами прибрали забруднену ділянку.

Перший заступник міського голови Володимир Вихівський наголосив, що такі акції по прибиранню міста продовжуватимуться. Також він нагадує шепетівчанам про можливість укласти договір на вивіз сміття, аби не завдавати шкоди місту. Укласти договір можна у Шепетівському ремонтно-експлуатаційному підприємстві. Завдяки договору, працівники комунального підприємства забиратимуть сміття із приватного сектору раз на тиждень за символічну плату.

Відео

0
репостів
0
репостів