Розділ Суспільство

Міська рада затвердила новий склад виконкому, виділила кошти на медицину, реформу місцевої газети та допомогу дружині загиблого учасника АТО

Автор 13 березня 2016, 16:23
11 березня завершилася восьма сесія Шепетівської міської ради сьомого скликання. Це було одне з найбільш тривалих засідань депутатського корпусу міської ради за всі каденції самоврядного органу. Під час майже десятигодинної сесії народні обранці розглянули більше 30 питань порядку денного. Така тривалість сесії обумовлена тим що, у зв'язку із введенням в дію нових вимог законодавства, на сесії депутати при прийнятті рішення голосували поіменно.
На початку пленарного засідання депутати затвердили Програму соціально-економічного розвитку міста на 2016 рік, цільову Програму захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у місті Шепетівка на 2016-2020 роки, міську комплексну Програму соціального захисту населення на 2016-2020 роки, Програму зміцнення матеріально- технічної бази закладу охорони здоров'я комунального закладу «Шепетівського Центру первинної медико-санітарної допомоги».

Далі депутати затвердили положення про комісію з питань надання одноразової грошової допомоги малозабезпеченим мешканцям міста та її персональний склад. Після чого надали дружині загиблого учасника АТО — Олені Драчук матеріальну допомогу на улаштування системи опалення у будинку.

Начальник фінансового управління Василь Дрищ прозвітував про виконання бюджету міста за минулий рік, а також доповів про зміни до бюджету на 2016 рік.

Про впорядкування та затвердження структури і штату апарату, управлінь, відділів та інших структурних підрозділів виконавчого комітету Шепетівської міської ради доповів начальник відділу з питань кадрової та режимно-секретної роботи Володимир Адамець.

Наступним важливим питанням, яке розглянули депутати було утворення виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Після голосування рада затвердила 13 з 15 членів виконкому.

Окрім цього, депутати виділили з міського бюджету на потреби медичних закладів кошти в сумі 995 тисяч гривень на фінансування видатків по наданню медичних послуг жителям міста, капітальний ремонт в боксових палатах інфекційного відділення ЦРЛ, ремонт автомобіля для комунального закладу «Шепетівського Центру первинної медико-санітарної допомоги», придбання медикаментів та соціальних харчових наборів для хворих на туберкульоз тощо.

Також під час восьмої сесії Шепетівської міської ради депутати в робочому порядку розглянули та затвердили проекти рішень щодо надання матеріальної допомоги, про реформування газети та редакції газети «Шепетівський вісник», про внесення змін в міську Програму виготовлення містобудівної документації на 2015-2016 роки, розглянули земельні питання тощо.
0
репостів
0
репостів