Розділ Суспільство

Теплопостачання відтепер надаватиме комунальне підприємство

Автор 29 січня 2016, 13:42
Сьогодні відбулася VІІ позачергова сесія Шепетівської міської ради VІІ скликання, на якій розглянули 4 питання порядку денного. Про це повідомляє офіційний сайт Шепетівської міської ради.
На початку пленарного засідання депутати затвердили статути комунальних підприємств: «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство» та «Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства».

На виконання рішення Господарського суду Хмельницької області від 20 жовтня 2015 р., постанови Рівненського апеляційного господарського суду від 18 січня 2016 р., рішенням VI cесії Шепетівської міської ради VII скликання від 21 січня 2016р. депутати вирішили прийняти до комунальної власності територіальної громади м. Шепетівки в особі Шепетівської міської ради майно, яке входить до складу цілісного майнового комплексу «Шепетівське підприємство теплових мереж», що перебувало в концесії у ТОВ «Шепетівка Енергоінвест». Сьогодні депутати міської ради закріпили повернене майно за Шепетівським комунальним підприємством водопровідно—каналізаційного господарства на праві господарського відання.

Окрім цього, депутати визначили з 29 січня 2016 року Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства виконавцем послуг з централізованого опалення.
Останнє редагування 30 січня 2016, 03:49
0
репостів
0
репостів