Розділ Суспільство

Поштарі та соціальні працівники отримали у подарунок велосипеди

Автор 17 листопада 2015, 17:54
Поштарі та соціальні працівники отримали у подарунок велосипеди Матеріал розміщено на правах реклами
Вчора біля міського відділення поштового зв'язку № 3 відбулось урочисте вручення фінальної партії велосипедів для поштарів та соціальних працівників міста. 12 триколісних засоби пересування знайшли своїх власників, ще раніше щасливими власниками стало 40 трударів соціальної сфери.
Вручати велосипеди довелось в кілька етапів через те, що українське підприємство не змогло відразу виготовити таку велику кількість велосипедів. 

Листоноші та працівники Шепетівського територіального центру праці і соціального захисту, як ніхто інший, потребували саме такого транспорту, адже щодня вони долають величезні відстані, ще і не з пустими руками. Тому велосипеди мають три колеса, які дозволяють домогтися стійкості при русі і на поворотах. Зірочки і розміри коліс дозволяють легко розганятися з вантажем без особливих зусиль, а вантажопідйомність сягає 220 кг. Конструкція запатентована та виготовлена на базі міцних осей збільшеного діаметру на промислових підшипниках. Має ергономічна посадку, м'яке широке крісло та ліхтарики для руху у темну пору доби. 

Начальник управління праці та соціального захисту населення Білас Сергій Григорович від себе та від імені всіх працівників подякував меценату Агаркову Миколі Миколайовичу за такий щедрий подарунок. Працівники отримали надійних помічників у їх нелегкій праці, а шепетівчани отримуватимуть передачі та допомогу значно оперативніше, ніж раніше.
Фотозвіт із вручення велосипедів

Відео

0
репостів
0
репостів