Розділ Суспільство

На громадських слуханнях обговорили вартість проїзду у міському транспорті

Автор 28 квітня 2015, 17:22

24 квітня о 14-00 год. у приміщенні сесійної зали виконавчого комітету Шепетівської міської ради відбудулись громадські слухання з обговорення проектів рішень виконкому: « Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському автотранспорті в режимі маршрутного таксі», « Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському автотранспорті в звичайному режимі», «Про затвердження Порядку та умов тимчасового припинення або обмеження подачі води і відключення каналізаційних мереж споживачів послуг, що надаються Шепетівським комунальним підприємством водопровідно-каналізаційного господарства».

Вони в черговий раз засвідчили байдужість шепетівчан до своєго ж міста. Про кількість людей, які відвідали слухання, можете судити по фото. Всі виправдання на кшталт "не знав", "ніде не повідомили" на цей раз використати не вийде - про слухання повідомлялось зазделегіть як на сторінках нашого сайту, так і шпальтах місцевих газет та в соціальних мережах.

Зате коли в автобусах з пасажирів вимагатимуть більше ніж теперішніх 2.5 грн, то впевнений обуренню не буде меж. 

Один із перевізників звернувся до управління економічного розвитку з проханням підвищити тариф у зв'язку із подорожчанням паливно-мастильних матеріалів та запропонував встановити ціну за проїзд громадським автотранспортом по місту — 4 грн., в село Судилків — 5 грн. Дійсно навіть якщо купувати паливо оптом унтк, то ціни кусились.

Але у зв'язку із тим, що ситуація із вартістю на паливо врегулювалася, а ціна трохи знизилась, начальник управління Олександр Гринь запропонував до обговорення вартість на проїзд у міських маршрутах в режимі маршрутного таксі та звичайному режимі встановити на рівні 3,5 грн., а до села Судилків та дачного кооперативу «Імпульс» — 4 грн.

Під час громадських обговорень свою думку про вартість проїзду в маршрутках висловив перевізник Руслан Криворчук. Він переконаний, що значне збільшення ціни на проїзд не поліпшить ситуації. Навпаки нова ціна наполохає пасажирів, а громадяни, хто немає пільг, взагалі перестануть їздити на міських маршрутах.

Остаточне рішення щодо тарифів у міському транспорті приймуть члени виконавчого комітету на черговому засіданні.

Останнє редагування 12 травня 2020, 02:20
0
репостів
0
репостів