Розділ Суспільство

Роман Мацола відхрестився від свого округу

Автор podilska.info 09 грудня 2014, 02:25
Львівський бізнесмен Роман Мацола, який став депутатом Верховної Ради України, здобувши перемогу в одномандатному виборчому окрузі №190 (Славута, Шепетівка, Полонне), відмовився від своїх виборців. Принаймні, такий висновок можна зробити з того, що Роман Мацола у парламенті увійшов до міжфракційного депутатського об’єднання «Закарпаття».
«А як же Хмельничинна? Як же Славутчина, Полонщина та Шепетівщина, які обрали вас депутатом ВР України?», - запитують обурені виборці.

Мабуть, Романові Мацолі його виборці просто стали вже не потрібними. Адже після виборів не було зреалізовано ще жодної його обіцянки. Зокрема, пан Мацола обіцяв кожному мобілізованому з території округу бронежилет та каску найвищого ступеню. Виборчі перегони промайнули, з території округу в зону АТО відправилося чимало юнаків та чоловіків, але майже усі без касок та бронежилетів від депутата. Досі не виконане і першочергове завдання депутата щодо забезпечення теплом садочків та шкіл, не кажучи уже про ремонт шкільних автобусів. Не відомо, як тепер буде забезпечено прихід фінансових ресурсів в округ, який так обіцяв депутат. 

Виборці округу підозрюють, що усі ці обіцянки тепер залишаться лише обіцянками, а свого депутата на окрузі вони вже не знайдуть «і днем з вогнем». «Повелися на солодкі казки про гарне життя, а тепер залишилися, як та стара біля розбитого корита», - гірко зітхають жителі Славути, Шепетівки та Полонного.

Шкода, що жодні застороги журналістів не спонукали людей голосувати за тих людей, яким дійсно переживають за наш край, а не "парашутистів", які думають лише про себе.
0
репостів
0
репостів