Розділ Суспільство

Сесія міськради: нові “Почесні громадяни”, зміна назв шкіл, тарифи на платні медичні послуги

Автор 08 серпня 2024, 17:05

8 серпня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання сесії міської ради, у ході якого розглянули 55 питань порядку денного. Детальніше про них розповіли у пресслужбі органу самоврядування.

На початку пленарного засідання було підтримано рішення присвоїти звання «Почесний громадянин Шепетівської міської територіальної громади» посмертно захисникам:

  • Валігурі Володимиру Миколайовичу
  • Галицькому Олександру Миколайовичу
  • Маліновському Валерію Геннадійовичу
  • Марчуку Олександру Васильовичу
  • Михальчуку Костянтину Івановичу
  • Онищуку Олександру Петровичу
  • Савчуку Руслану Валерійовичу
  • Ставнійчуку Олександру Олексійовичу
  • Тарасюку Роману Борисовичу
  • Хмелюку Андрію Леонідовичу
  • Шахову Богдану Анатолійовичу

У блоці земельних питань розглянули проєкти рішень про припинення права користування земельною ділянкою, затвердження проекту землеустрою, затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, передачу на умовах оренди сформованої земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою та ін.

Надано згоду на безоплатну передачу основних засобів гімназії №6 Шепетівської міської ради на баланс Шепетівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Хмельницької області.

Змінено тип та перейменовано Шепетівський навчально-виховний комплекс №1 у складі: «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М.Дзявульського» Хмельницької області на Ліцей №1 ім. Героя України М.Дзявульського Шепетівської міської ради Хмельницької області.

Змінено тип та перейменовано Шепетівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Хмельницької області на Ліцей №2 Шепетівської міської ради Хмельницької області.

Погоджено тарифи на платні медичні послуги, що надаються комунальним підприємством «Комунальне некомерційне підприємство Шепетівський Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Комунальному підприємству водопровідно-каналізаційного господарства надано згоду на списання транспортних засобів, а підприємству «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство «Шепетівської міської ради» – згоди на списання основних засобів та транспортних засобів.

Підтримано рішення про списання з балансу КП “Житлосервіс” ряду багатоквартирних житлових будинків.

Депутатами також прийнято звіт про виконання бюджету Шепетівської міської територіальної громади за І півріччя 2024 року.

Знайшло підтримку також питання про передачу субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів та укладання договору на виконання Програми заходів національного спротиву Шепетівської міської територіальної громади на 2024 рік.

0
репостів
0
репостів