Розділ Суспільство

Виконком: тарифи на ритуальні послуги, видалення зелених насаджень та фінансування ПМСД

Автор 19 квітня 2024, 13:11

18 квітня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання виконавчого комітету, у ході якого розглянуто 28 проектів рішень. Детальніше про питання розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Учасники засідання заслухали та взяли до відома звіт про роботу закладів культури Шепетівської міської територіальної громади та інформацію про роботу сектора з питань НС та ЦЗН за 2023 рік.

Відповідно до змін законодавства, рішенням виконкому відповідні території обслуговування закріплено за закладами дошкільної освіти територіальної громади.

У зв’язку із збільшенням фінансування з міського бюджету, перерозподілом коштів та корегуванням дохідної частини, внесено зміни до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Шепетівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Шепетівської міської ради» на 2024 рік.

Для КП «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство Шепетівської міської ради» затверджено нові тарифи на ритуальні послуги, що надаються підприємством, через суттєве збільшення вартості складових тарифу.

Прийнято повідомну реєстрацію змін та доповнень до чинних колективних договорів та ряд рішень, які були винесені на розгляд виконавчого комітету комісією з питань захисту прав дитини.

Розглянули питання про видалення зелених насаджень та затвердили рішення громадської комісії з житлових питань.

Керуючись Бюджетним кодексом України, з метою якісної підготовки матеріалів щодо формування показників бюджету затверджено план заходів щодо складання прогнозу та проекту бюджету Шепетівської міської територіальної громади на 2025 рік.

Останнє редагування 19 квітня 2024, 13:18
0
репостів
0
репостів