Розділ Суспільство

Пенсіонерка з Шепетівщини задонатила 30 000 грн на потреби ЗСУ

Автор 06 березня 2024, 12:16

Пенсіонерка із села Крупець Шепетівського району пожертувала чималу суму коштів на придбання автомобіля військовим. Про цю подію повідомили у Крупецькій територіальній громаді.

Щира подяка жительці села Крупець Фроловій Галині Михайлівні 1939 року народження, яка з власних коштів задонатила 30 000 гривень на потреби ЗСУ, а саме жителю села Головлі Курінному Михайлу на придбання автомобіля.

Відомо, що Галина Михайлівна за національністю росіянка, яка народилася і багато років прожила в місті Горлівка Донецької області. Переїхала у Крупецьку громаду близько 18 років тому. 

Вчинок який заслуговує поваги, дякуємо за цінний внесок в нашу Перемогу! Бажаємо міцного здоров'я та довгих років життя!

Наразі досі триває збір на авто для жителя села Головлі - молодшого сержанта Курінного Михайла Євгеновича, а також для його побратимів з окремої роти протитанково ракетного комплексу. Вони зараз мужньо захищають наш з Вами спокій на Запорізькому напрямку.

Вкрай необхідно придбати цей автомобіль. Він стане необхідною опорою у виконанні бойових завдань, допомагаючи нашим захисникам швидко діставатись до точки виконання бойових завдань та пристосуватися до будь -яких умов. Про ситуацію на фронті всі знають, тому не потрібно зайвий раз пояснювати, як все важливо зараз. На війні немає вихідних , хлопці "працюють" вдень і вночі. Тому просимо кожного небайдужого долучитись репостом, донатом - це дає можливість просувати збір і якомога більше людей зможе побачити та якнайшвидше закрити цей збір. Пам'ятайте , маленьких донатів не буває. Кожна гривня важлива і можливо чиїсь 5, 10, 20 грн зможуть закрити великий збір.

Якщо бажаєте долучитись, то номер банківської картки Михайла 5168 7520 8981 5206 

Останнє редагування 06 березня 2024, 20:27
0
репостів
0
репостів