Розділ Суспільство

На Шепетівщині родинам двох полеглих воїнів вручили посмертні державні нагороди

Автор 30 грудня 2023, 20:36

28 грудня у приміщенні Ізяславської міської ради зібрались родини двох загиблих воїнів, керівництво Ізяславської та Плужненської громад, Шепетівської райдержадміністрації, третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, аби згадати тих, хто пожертвував власним життям за право жити вільно на Богом даній землі.

Наш святий обов’язок пам’ятати героїчні вчинки наших оборонців. Із твердою впевненістю в перемозі над ворогом сьогодні тисячі патріотів нашої держави воюють на передовій, а тисячі волонтерів із світлою вірою в серці допомагають нашим оборонцям у тилу.
Люта війна вже котрий рік поспіль забирає життя наших Новітніх Героїв. Вони повертаються в рідні домівки «на щиті», власним життям заплативши за наше з вами право жити у вільній від рашизму і незалежній Україні. Цьому подвигу немає ціни. Кожне життя – безцінне! Але є людська вдячність і визнання …

Під час зустрічі відбулось вручення рідним загиблих оборонців високих державних нагород. Для всіх даний захід пройшов зі сльозами на очах та присмаком болю. Ця церемонія вручення відзнак – прояв найвищої вдячності від імені всього українського народу Воїнам Світла, чия мужність, мудрість на полі бою зберігають Україну, зберігають життя мільйонів наших громадян.

Указом Президента України за самовіддані дії та особисту мужність, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України і вірність Військовій присязі посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня:

  • Олександра Анатолійовича Мельника (Ізяславщина, загинув 15 липня 2022 року)
  • Олександра Володимировича Непевного (Плужненщина, загинув 5 лютого 2023 року)

Воїни Світла загинули під час виконання бойових завдань на Донеччині.

Серце розривається від болю, коли дивишся в заплакані очі рідних загиблих воїнів. Болем у серці, а поруч відлунює слово "посмертно".

Для всіх нас, для кожного українця, втрачати наших захисників надзвичайно боляче. За волю та незалежність України вони віддали найцінніше – власне життя, зробили неможливе, щоб зупинити ворога. Усі вони – наші Новітні Герої і біль від втрати життів Воїнів

Світла не загоїться ніколи!

Ізяславська міська рада

0
репостів
0
репостів