Розділ Суспільство

На Шепетівщині будуть прощатись із молодим командиром Борисюком Юрієм

Автор 19 вересня 2023, 15:47

У Судилківській громаді повідомили, що у російсько-українській війні загинув наш земляк, житель села Серединці Борисюк Юрій Іванович, 1990 року народження. Завтра відбудеться прощання у місті Рівному та в Серединцях.

Юрій Іванович – командир 3 аеромобільного відділення 1 аеромобільного взводу 1 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону однієї з військових частин, солдат.

Був призваний на військову службу в кінці червня 2023 року Рівненським РТЦК та СП.

Вірний військовій присязі син України мужньо захищав рідну землю від ненависного російського агресора. У бою за Україну, за її свободу і незалежність , за мир в Україні віддав найдорожче – своє життя. Загинув воїн-захисник 13 вересня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу противником в районі одного з населених пунктів на Донеччині.

Завтра спочатку відбудеться прощання з воїном у місті Рівному, де проживав молодий командир.  Потім чин похорону відбудеться у селі Серединці, звідки він родом.

О 12.30 год планується прощання у рідній домівці по вул.Підлісній, з 13.00 год - у Свято-Покровській церкві.

Прохання до мешканців громади провести Захисника України до місця останнього спочинку, створивши живий коридор Шани від будинку до храму та кладовища.

Вічна памʼять і шана Герою України…Щирі співчуття рідним…

Останнє редагування 19 вересня 2023, 20:06
0
репостів
0
репостів