Розділ Суспільство

На Луганщині загинув судилківчанин Чернушич Юрій Миколайович

Автор 20 червня 2023, 21:07

Трагічна звістка пекучим болем знову накрила Судилківську громаду: стало відомо, що 19 червня 2023 року на Луганщині загинув наш земляк, житель села Судилків, Чернушич Юрій Миколайович, 1977 року народження.

Юрій Миколайович - командир протитанкового відділення ФАГОТ протитанкового взводу роти вогневої підтримки в/ч А7181, старший сержант, до останнього подиху виконував свій священний обовʼязок - захищав рідну Україну від ненависного російського агресора.

Загинув, виконуючи бойове завдання, повʼзане із захистом рідної країни: внаслідок обстрілу противником зі ствольної артилерії вогневої позиції отримав множинні осколкові поранення, не сумісні з життям.

Юрій Миколайович не зміг стояти осторонь, коли ворог віроломно вторгся на нашу землю. Уже 24 лютого 2022 року він записався добровольцем до Шепетівського батальйону територіальної оборони. Вірний присязі син України, мужній, хоробрий, відповідальний, він боровся за мир в Україні, за кожного з нас, за наше завтра без війни.

355358421 243156465101193 3486239885566944801 n

До війни Юрій Миколайович багато працював, мав золоті руки, був дуже майстровитим, за що б не брався, все робив уміло і по-господарськи. Добропорядний, ввічливий, цінував чесність, дружбу, сам був вірним другом, добрим сусідом, активним жителем громади.

Юрій Миколайович був великим життєлюбом і сімʼянином з великої літери, він люблячий чоловік, татусь і брат. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Героя, розділяємо біль непоправної втрати.

Низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою памʼяттю Чернушича Ю.М.

Памʼятаємо і ніколи не забудемо подвиг воїна-захисника. Він наближав нашу Перемогу!

Вічна памʼять і шана Герою України!

Про церемонію прощання з Чернушичем Ю.М. та чин похорону буде повідомлено додатково.

Судилківська громада

0
репостів
0
репостів