Розділ Суспільство

У Славуті попрощалися зі старшим сержантом Бондіним Сергієм Олександровичем

Автор 03 квітня 2023, 15:56

Сьогодні, 3 квітня, Славутська громада прощалася з Героєм, який поклав життя за Україну, за її майбутнє – старшим сержантом Бондіним Сергієм Олександровичем. Про це повідомили у Славутській міській раді.

 Народився Сергій 24 січня 1977 року у місті Славута Хмельницької області.

У 1992 році закінчив Володимир-Волинську ЗОШ №3.

З 1992 р. по 1995 р., одразу після закінчення школи, вступив до Волинського ПТУ, де навчався на тракториста-машиніста.

З 30.11.1995 р. по 26.06.1997 р. проходив строкову службу в Збройних Силах України.

З 02.03.1999 р. по 24.02.2016 р. – служив в органах Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України.

З 2002 р. по 2007 р. - навчався у Київському національному університеті внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.

З 2016 року до останнього дня служив у Збройних Силах України. Відзначений численними подяками командування.

17 лютого 2016 року нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

15 березня 2023 року, під час бою з російськими окупантами, героїчно загинув у районі населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області.

У загиблого залишилися: мати, донька та сестра.

Прощалися із загиблим зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати, з квітами та на колінах. Він боровся, як Герой та помер, як Герой.

Поховали Сергія на кладовищі у селі Перемишель Улашанівської громади з усіма військовими почестями.

"Важко знайти слова, які б змогли вгамувати біль, що переживають рідні, близькі та друзі загиблого. Сергій завжди був і залишається патріотом своєї Батьківщини, люблячим сином, братом, батьком, другом, побратимом…
Міський голова, колектив виконавчого комітету та депутатський корпус Славутської міської ради висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Героя. Усі, хто знав Сергія, згадують його як життєрадісну, позитивну, сміливу, надзвичайно доброзичливу та щиру людину, яка завжди була готова прийти на допомогу.

Один із побратимів, який пройшов довгий бойовий шлях із Сергієм, із сумом зазначив, що Україна та усі ми втратили справжнього свого захисника, який ставив обов'язок перед Батьківщиною вище власного життя, прикривши побратимів від ворожої кулі.

Вклоняємося твоєму подвигу, Сергію! Дякуємо за оборону нашої держави та усіх нас! Пам’ятатимемо кожного захисника, який заплатив найвищу ціну задля перемоги та вільного майбутнього українського народу. Герої не вмирають, а навічно вписують своє ім’я в історію України!"

Пресслужба Славутського МВК

0
репостів
0
репостів