Розділ Суспільство

Делегація з Шепетівки відвідала Бердичів для обміну досвідом у сфері благоустрою

Автор 01 квітня 2023, 13:35

Делегація із міста Шепетівки відвідала Бердичівську громаду. Метою робочого візиту, за словами гостей, став обмін досвідом у сфері благоустрою та надання відповідних послуг населенню.

До складу делегації увійшли Шепетівський міський голова Віталій Бузиль, його заступник Віталій Янушевський, начальник управління ЖКГ Юрій Гудзик та керівник комунального підприємства з благоустрою Юрій Шайнога.

Під час зустрічі із Бердичівським міським головою Сергієм Орлюком гості обговорили низку важливих питань: процес утилізації сміття на території громади, перспективи побудови сміттєпереробного заводу, організацію вивозу твердих побутових відходів, прибирання та озеленення міських вулиць.

Техніку, яку у своїй роботі використовує “Бердичівкомунсервіс”, делегатам продемонстрував т.в.о. директора підприємства Віталій Мацюк. Зокрема, гостей зацікавив нещодавно придбаний бердичівськими комунальниками міні-навантажувач Bobcat. Машина має багатофункціональне навісне обладнання: гідробур, щелепний ківш, ківш для земляних робіт, щітку для підмітання, палетні вила, дорожню фрезу та відвал для снігу. Такий універсальний навантажувач, зазначив Віталій Мацюк, можна використовувати для виконання різноманітних робіт.

Гості ознайомилися з організацією роботи Комунсервісу, а також оглянули й іншу сміттєзбиральну техніку.

На Водоканалі та одній із котелень тепломережі керівники відповідних комунальних установ показали відвідувачам нове обладнання та розповіли про роботу своїх інфраструктурних об’єктів.

За словами Віталія Янушевського, досвід бердичівських колег у сферах житлово-комунального господарства та благоустрою, без сумніву, стане у нагоді і керівникам шепетівської громади. За прикладом Бердичева, зазначив, вони працюватимуть над оновленням технічного парку власного комунального підприємства з благоустрою та впровадженням у себе частини тих послуг, котрі сьогодні надаються бердичівлянам.

Також Віталій Янушевський висловив впевненість у тому, що Бердичів та Шепетівка у майбутньому налагодять ефективну співпрацю і в інших сферах.

Міський голова Шепетівки Віталій Бузиль подякував колегам із Бердичева:

Дякуємо Бердичівському міському голові Сергію Орлюку, профільним заступникам Артему Азізову, Руслану Квятківському, раднику Артуру Іваненку та Бердичівській міській раді за гостинність та досвід.

0
репостів
0
репостів