Розділ Суспільство

Виконком: виправні роботи, паливо для комунальників та мережа автобусних маршрутів

Автор 20 січня 2023, 22:27

Відбулось перше у 2023 році засідання виконавчого комітету під головуванням заступника міського голови Галини Безкоровайної, у ході якого розглянули 21 питання порядку денного. Детальніше про рішення розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Рішенням виконкому визначено види безоплатних та оплачуваних суспільно-корисних робіт та перелік об’єктів на території Шепетівської міської територіальної громади, на яких засуджені та порушники виконуватимуть вищезазначені види робіт.

Для здійснення запобіжних заходів, пов’язаних з військовою агресією російської федерації, з міського матеріального резерву виділено дизельне пальне, бензин та пісок для потреб комунальних підприємств, навчальних закладів та установ.

Зареєстровано повідомну реєстрацію нових колективних договорів і змін до чинних.

З метою упорядкування та вдосконалення автобусної мережі й руху автобусних маршрутів, затверджено мережу автобусних маршрутів загального користування міського та приміського сполучення у звичайному режимі руху та в режимі маршрутного таксі.

Розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства «Шепетівська багатопрофільна лікарня», внесено доповнення до встановлених тарифів на платні медичні послуги, що надаються закладом. Розділ «Медичні огляди» доповнено попереднім, періодичним та позачерговим психіатричним оглядом.

Виконавчий комітет визнав таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету «Про затвердження розрахунку орендної плати за необлаштоване торгове місце на ринку КП «Шепетівський ринок» по проспекту Миру, 28», відповідно до рішення профільної комісії.

Надано дозвіл на облаштування власним коштом підприємця прилеглої території кафе «Антей» по проспекту Миру 14.

Учасники засідання підтримали проект рішення про видалення зелених насаджень, відповідно до якого буде проведено санітарне й формувальне обрізування та будуть видалені сухостійні й аварійні дерева, які були обстежені комісійно.

Виконком затвердив рішення громадської комісії з житлових питань та розглянув блок питань, які були рекомендовані до прийняття профільною комісією з питань захисту прав дитини.

0
репостів
0
репостів