Розділ Суспільство

Вифлеємський Вогонь Миру вже крокує Шепетівською громадою

Автор 05 січня 2023, 17:40

Представники шепетівського осередку НСОУ «ПЛАСТ» передали Вифлеємський Вогонь Миру Шепетівській міській раді та провели акцію «Різдвяна свічка». Про це розповіли на сайті органу самоврядування.

Участь в акції взяли заступники міського голови Галина Безкоровайна та Віталій Янушевський, керуючий справами виконавчого комітету Наталія Білас, настоятель храмів Української греко-католицької церкви Василь Боднар працівники виконавчого комітету міської ради та військовослужбовці.

Присутні подякували пластунам за Вогонь, який символізує мир та перемогу добра над злом, радість, а також об’єднує всі регіони України, у цей складний для України час.

У рамках благодійної акції «Різдвяна свічка» всі охочі мали можливість придбати свічки виготовлені дітьми та зробити свій вклад у Перемогу. Кошти отримані від реалізації свічок будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

Завдяки пластунам мешканці громади щороку долучаються до акції та об’єднуються з іншими християнами всієї України та Європи. Вифлеємський вогонь миру вже встиг завітати до Української Греко-Католицької Церкви міста Шепетівка та в Плесенську гімназію.

Пластуни також мали приємне спілкування з учасниками патріотично-правового руху ХОМА.

Вифлеємський вогонь миру - це міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа скаутами по всьому світу.

Пластуни - українські скаути втілюють естафету передачі Вогню для України вже 31 рік поспіль.

Щороку із Вогнем ми - пластуни хочемо нагадати кожному українцю про важливість підтримувати інших та робити добрі вчинки для один одного. Бо коли ми разом, то здатні творити ту країну та світ, в якому радісно проживати кожен день. Весь світ сьогодні захоплюється вмінням нас, українців, бути єдиними та діяти разом. І разом ми неодмінно переможемо! Разом із вогнем Миру ми побажаємо вам веселих свят та висловлюємо щиру вдячність за працю для України. Дякуємо, що робите все у ваших силах для перемоги нашої країни. 

Останнє редагування 05 січня 2023, 17:58
0
репостів
0
репостів