Розділ Суспільство

На Шепетівщині поліцейські здійснили мрію 8-річної дівчинки

Автор 20 грудня 2022, 20:04

На Шепетівщині в рамках проєкту «Мріяти про майбутнє разом» поліцейські здійснили мрію 8-річної дівчинки. Цей проєкт започаткований ювенальною поліцією України спільно з одним із благодійних фондів. Він покликаний допомогти дітям, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують нашої підтримки. 

Другокласниця Вікторія проживає з татом у невеличкому селі Гулівці, що у Білогірській громаді Шепетівського району. Дівчинка зростає в турботі та любові, але деякі дитячі радощі батькові дівчинки все ж «не по кишені».

Та Вікторія вірила, що її бажання мають таки здійснитися, і описала їх в листі до Святого Миколая. А щоб він точно потрапив до адресата — передала листа через поліцейських.

Правоохоронців так розчулили щирі дитячі мрії про теплу піжамку та лялечку, що вони не вагаючись стали помічниками Святого Миколая і виконали «замовлення».

А сьогодні ювенальна поліцейська Альбіна Кішан та поліцейські офіцери Білогірської тергромади Олег Гаврилюк та Віталій Осецький відвідали Вікторію і вручили їй омріяні подарунки. А у відповідь отримали найбажаніше — щиру дитячу посмішку.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 20 грудня 2022, 20:07
0
репостів
0
репостів