Розділ Суспільство

Через налипання снігу електропостачання на Шепетівщині відновлюється повільніше

Автор 25 листопада 2022, 10:04

Поступово розподіл електричної енергії відновлюється. Наслідки масованої атаки поступово долаються. За інформацією НЕК «Укренерго», генерація відновлює свою роботу, енергетики ж поетапно заживлюють споживачів.

Начальник ОВА Сергій Гамалій повідомив, що станом на 8 годину ранку згідно з графіками відключено електроенергію у 698 населених пунктах області. Без електропостачання залишилось 221 тисяча споживачів.

Крім того, з технічних причин знеструмлено 298 населених пунктів області. Без електропостачання - 46925 споживачів.

На півночі Хмельницької області, через погіршення погодних умов, відбувся ряд технологічних порушень в електромережах, відповідно частина споживачів аварійно знеструмлена. Бригади працюють, здійснюють аварійно-відновлювальні роботи.

Наразі НЕК «Укренерго», у зв’язку з обмеженням генерації, доводить величини можливого споживання електричної енергії у межах області. З урахуванням доведених НЕК «Укренерго» величин, в Хмельницькій області зранку застосовано Графік погодинних відключень за двома чергами одночасно. Детальніше про Графік погодинних відключень і порядок черг – за посиланням.

Ситуація в енергосистемі досі є складною та мінливою. Тому цілком можливі запровадження додаткових обмежень та графіків. Зберігайте спокій, наразі сили енергетиків всієї країни націлені на вирішення питань з передачею та розподілом електричної енергії.

Останнє редагування 25 листопада 2022, 10:12
0
репостів
0
репостів