Розділ Суспільство

Відбулася нарада з головами територіальних громад Шепетівського району

Автор 30 серпня 2022, 15:59

Сьогодні, 30 серпня, під керівництвом начальника Шепетівської РВА Олексія Глушакова відбулася нарада з головами територіальних громад Шепетівського району. Участь у нараді взяли голова Шепетівської районної ради Олег Кулінський, начальник Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Царук.

На початку засідання головний спеціаліст відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Шепетівської районної державної адміністрації Сергій Дмитрук, детально зупинився на питаннях:

  • про стан готовності фонду захисних споруд цивільного захисту у територіальних громадах району, зокрема найпростіших укриттів, до використання за призначенням. Результати роботи з оформлення Актів оцінки об’єкта (будівлі, споруди, приміщення) щодо можливості його використання для укриття населення як найпростішого укриття за результатами комісійних обстежень, в тому числі і в закладах освіти;
  • про результати роботи щодо вдосконалення системи оповіщення населення району;
  • про порядок вирішення питання щодо визначення балансоутримувачів та постановки на облік сирен автоматичного та ручного запуску у територіальних громадах району;
  • про стан забезпеченості засобами захисту (респіраторах) для забезпечення непрацюючого населення, що проживають у 30 км зоні спостереження Хмельницької АЕС. Проблемні питання та шляхи вирішення.

Продовжуючи нараду перший заступник голови адміністрації Богдан Маршук поінформував голів громад по питанню затвердження комплексних планів проходження осінньо-зимового періоду 2022/23 року із визначенням сценаріїв реагування у випадках кризових ситуацій, у тому числі щодо формування резервів приладів виробництва теплової енергії, необхідного обладнання та матеріалів для проведення аварійно-відновлювальних робіт на об’єктах життєзабезпечення, забезпечення резервними, автономними та альтернативними джерелами енерго та теплопостачання.

Шепетівська РВА

Останнє редагування 30 серпня 2022, 16:03
0
репостів
0
репостів