Розділ Суспільство

Постраждалим від вибуху малозабезпеченим шепетівчанам обіцяють допомогу

Автор 25 серпня 2022, 11:01

У Шепетівці ліквідовують наслідки вчорашньої надзвичайної ситуації. Відбулася оперативна нарада штабу ТЕБ та НС. Про це повідомив міський голова Віталій Бузиль.

Ситуація контрольована. На щастя жертв немає. Троє осіб звернулися за медичною допомогою через поранення віконним склом. Відповідальним поставлені чіткі задачі.

Усі сили комунальних служб міста та управлінських компаній спрямовані на ліквідаційно-ремонтні роботи. Відвчора комісія ТЕБ та НС актує пошкодження.

Наше завдання спрацювати по об'єктах соціальної інфраструктури, а також надати посильну допомогу малозабезпеченим мешканцям міста, чиї оселі постраждали.

Тож, якщо ваша оселя, будинок, дім постраждав від вчорашньої надзвичайної ситуації - зверніться у ШЕДС за наступним алгоритмом:

  1. здійсніть фотографування пошкоджень, збережіть фото;
  2. здійсніть дзвінок у ШЕДС за тел. 038401503 або моб.+38 096 504 1919;
  3. назвіть адресу, ПІП, зворотні контактні дані;
  4. опишіть пошкодження максимально детально;
  5. у порядку черги комісія ТЕБ та НС обстежуватиме об'єкти за зверненнями. За результатом обстеження, буде надаватись посильна допомога на ліквідацію пошкоджень.

Звертаю увагу. У разі повітряної тривоги громадський транспорт у місті зупинятиметься! І тоді прошу усіх рухатись в укриття! У разі частих повторюваних тривог, буде прийнято рішення про тимчасове припинення руху автобусів містом. Не ігноруйте сигнал тривоги! Тримаймося!

Останнє редагування 25 серпня 2022, 11:15
0
репостів
0
репостів