Розділ Суспільство

Шепетівська влада закликала мешканців долучитись до скошування трави

Автор 01 червня 2022, 14:47

Шепетівська міська рада закликає мешканців та власників будинків територіальної громади долучитися до скошування трави на своїх земельних ділянках, біля двору і на прилеглій до них територіях (земельні зони вздовж огорожі до проїжджої частини вулиці). Також вона звернулась й до керівників підприємств та установ з проханням забезпечувати своєчасне скошування трави, бур’янів на прилеглих та закріплених територіях ваших підприємств та організацій та підтримувати їх належний санітарний та естетичний стан.

У зв’язку зі сприятливими погодними умовами значно прискорилися темпи росту трави. Скошування – один із елементів комплексної роботи з благоустрою, який необхідний для збереження охайного і впорядкованого зовнішнього вигляду вулиць та дворів.

Водночас, скошування трави та бур'янів є одними із найефективніших методів боротьби з кліщами. Найвища активність кліщів спостерігаєть весною та восени. Зараз саме - пік активності цих комах. Укуси кліщів можуть спричиняти хворобу Лайма, також вони переносять і інші хвороби.

Останнє редагування 01 червня 2022, 14:52
0
репостів
0
репостів