Розділ Суспільство

Виконком: безкоштовне навчання дітей ВПО, зміни до бюджету, відшкодування різниці в тарифах

Автор 15 квітня 2022, 10:59

14 квітня міський голова Віталій Бузиль провів позачергове засідання виконавчого комітету. Окрім завершення опалювального сезону, члени виконкому внесли зміни до бюджету та відшкодування різниці в тарифах, а також скасували плату за навчання дітям внутрішньо переміщених осіб.

На виконання Програми розвитку та утримання лазні для населення міста Шепетівка, яка була прийнята у тому числі для врегулювання питання щодо відшкодування різниці в тарифах на послуги лазні, яка виникла з моменту повернення Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства у комунальну власність, у звязку із тим, що встановлені тарифи не відповідали витратам на їх надання, члени виконкому, розглянувши розрахунки підприємства, погодили суми різниці між фактичною вартістю послуги з користування міською лазнею та встановленими тарифами (різницю в тарифах).

Виконавчий комітет прийняв рішення про припинення з 8:00 15 квітня опалювального сезону 2021/2022 року в Шепетівській міській територіальній громаді, за виключенням КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня», КНП «Вузлова багатопрофільна лікарня станції Шепетівка» та Шепетівського територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг).

У ході засідання розглянули та затвердили міську Програму відшкодування комунальним підприємствам у 2022 році втрат, які виникли протягом періоду розгляду розрахункових тарифів, їх встановленням та оприлюдненням, що дозволить забезпечити безперебійну роботу комунальних підприємств громади та виконання робіт по утриманню, ремонту та розширенню мереж водопостачання та теплопостачання.

Внесено зміни до бюджету Шепетівської міської територіальної громади на 2022 рік. Зокрема буде профінансовано придбання вугілля для КНП «Вузлова багатопрофільна лікарня ст.Шепетівка», ремонт та технічне обслуговування станцій доочистки води та відшкодування різниці в тарифах. Серед іншого збільшено доходи за рахунок надходження трансфертів від Михайлюцької сільської ради на утримання трудового архіву.

Учасники засідання прийняли рішення про скасування плати за навчання дітям внутрішньо переміщених осіб за навчання в мистецьких школах Шепетівської міської територіальної громади та відвідування гуртків у Міському будинку культури на період воєнного стану.

Затвердили акт приймання-передачі об’єктів рухомого майна з балансу Шепетівської районної ради на баланс виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

Рішенням виконкому надано дозвіл для зарахування на загальних підставах у відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Шепетівського територіального центру соціального обслуговування згідно з поданими заявами внутрішньо переміщених осіб.

Останнє редагування 15 квітня 2022, 12:45
0
репостів
0
репостів