Розділ Суспільство

Вібдулось чергове засідання виконавчого комітету

Автор 23 березня 2022, 10:48

22 березня міський голова Віталій Бузиль провів засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Про це повідомили у пресслужбі органу самоврядування.

На початку засідання хвилиною мовчання вшанували нашого земляка, шепетівчанина, полковника Карчевського Ігоря Ростиславовича та усіх загиблих у російсько-українській війні.

Відповідно до рішення виконавчого комітету обстеження пасажиропотоків на маршрутах міського автомобільного транспорту загального користування буде проведено після закінчення дії воєнного стану в Україні.

Члени виконкому внесли зміни до фінансового плану КНП “Шепетівська багатопрофільна лікарня” Шепетівської міської ради.

Рішенням виконкому визначили перелік та обсяги закупівель товарів, робіт і послуг, в умовах воєнного стану, які необхідно здійснити виконавчим комітетом Шепетівської міської ради без застосування процедур закупівель, визначених ЗУ «Про публічні закупівлі».

Учасники засідання розглянули питання, які були винесені на розгляд виконкому комісією з питань захисту прав дитини, серед них про надання дозволу на тимчасове переміщення в межах України та виїзд за межі України малолітніх, надання дозволу на відмову від прийняття спадщини, укладання договору про припинення права на аліменти, про визначення місця проживання, надання дозволу на зміну прізвища малолітнього та питання про вчинення правочинів щодо майна, право користування яким мають діти.

0
репостів
0
репостів