Четвер, 20 січня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівською окружною прокуратурою заявлено позовні вимоги про визнання недійсними рішень Судилківської сільської ради про передачу у приватну власність 8 га землі регіонального ландшафтного парку «Мальованка» у Шепетівському районі.

На Шепетівщині поліцейські викрили у хабарництві військового комісара. Використовуючи злочинний вплив, він отримав 1200 доларів США за допомогу у питанні непроходження служби в лавах ЗСУ.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції оголосили підозру 18-річній дівчині, що обікрала помешкання пенсіонерів на Ізяславщині. З помешкання потерпілих підозрювана під приводом жебракування викрала золоті та срібні прикраси. За свої дії шанувальниці чужих ювелірних виробів може загрожувати до шести років ув’язнення.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 20 січня в Хмельницькій області зареєстровано 151932 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 9266 - діти, 6126 - медпрацівники.

У Шепетівці пройшли традиційні купання на Водохреща
Розділ Події

Вчора у день Хрещення Господнього мешканці Шепетівки традиційно освячували воду та занурювалась у купіль на четвертих ставках.

Шепетівська військова частина А4127 відзначила 30-річчя
Розділ Події

З нагоди ювілею військовослужбовці приймали привітання та були відзначені нагородами.

0
репостів
0
репостів