Розділ Події

Шепетівська військова частина А4127 відзначила 30-річчя

Автор 20 січня 2022, 10:11

З нагоди ювілею військовослужбовці приймали привітання та були відзначені нагородами.

Заступник міського голови Віталій Янушевський взяв участь в урочистостях з нагоди урочистої події. Від імені міського голови Віталія Бузиля та Шепетівської міської ради, заступник привітав командира Олега Петровича Чернецького та особовий склад частини зі святом та побажав мирного неба над головою, витримки та стійкості духу у благородній справі вірного служіння рідному народові.

Під час заходу військовослужбовців відзначили почесними нагрудними знаками «За взірцевість у військовій службі» І-ІІІ ступенів, «За досягнення у військовій службі» І-ІІ ступеня, «За заслуги перед Збройними Силами України», відзнаками Міністерства оборони України, а також грамотами та подяками від командувача Сил підтримки ЗСУ, начальника воєнно-топографічного і навігації ЗСУ та командира військової частини А4127.

Участь у заході також взяли начальник управління воєнно-топографічного і навігації, полковник Ігор Матвійчук, депутат Хмельницької обласної ради Світлана Павлишина, голова Шепетівської райдержадміністрації Анатолій Катеринчук, директор ДП «Шепетівське лісове господарство Володимир Сасюк, військовий капелан — отець Василь Боднар, директор Шепетівського НВК №3 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Н. Рибака та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою» Лілія Бабак та представник Приватбанку.

Гості вітали військовослужбовців з річницею заснування військової частини, дякували за професійність та сумлінне виконання свого обов’язку, висловили вдячність родинам за терпіння, які чекають своїх героїв додому.

Військовий капелан отець Василь Боднар провів святковий молебен та освячення святою водою. Виконавці та колективи міського будинку культури привітали особовий склад подарувавши святковий концерт.

За матеріалами Шепетівської міської ради

Останнє редагування 20 січня 2022, 10:33
0
репостів
0
репостів