Розділ Спорт

Зимовий кубок міста з футзалу

Автор sportinshepet.at.ua 03 лютого 2014, 17:47
Футбол є самим популярним ігровим видом спорту в нашій країні і наше місто не є винятком з цього правила. Але поряд з футболом у Шепетівці велику популярність має такий його різновид, як футзал. 1 лютого серед любителів футзалу пройшов «Зимовий кубок міста». Змагання проведені в рамках заходів «Рух – енергія, здоров’я та краса».
Турнір організовано та проведено спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У турнірі взяли участь 10 команд представників різних організацій нашого міста та простих любителів: «Локомотив», «Фратернітас», «Пансіон», «Магірус», «Шепетівський МВ УМВС», «Ірбіс», «Нива», «Феміда», «Цукровик», «Вимпел».

Команди методом жеребкування були поділені на три групи; дві групи по три команди та одна група склала чотири команди. В групах за коловою системою визначався переможець, який і потрапляв у фінал. У всіх групах проводилося два тури. Знову ж таки, у фіналі переможці груп за коловою системою розігрували призові місця. Цікавим моментом у турнірі стало правило, коли при завершені гри у нічию, команди мусили пробивати 6-ти метрові удари. Команда, яка програвала у даній лотереї, отримувала за гру тільки одне очко за нічию в основний час, команда яка перемагала, здобувала ще один заліковий бал.

Загалом змагання пройшли у запеклій боротьбі та дружній атмосфері. Враховуючи жорсткий регламент змагань, боротьба йшла за кожен м’яч, кожен удар по воротах. Всі команди виявилися достойними одна одній. Це яскраво підтвердилося у фіналі, коли команда «Локомотив» завершила свої дві гри в основний час у нічию з однаковим рахунком 2-2 та лише по пенальті зуміла здолати своїх суперників, що і дозволило їй святкувати загальну перемогу в турнірі. Друге місце посіла команда «Фратернітас», яка здолала команду «Пансіон» з рахунком 4-3, також набрала 4 очки, але, як вже зазначалося, поступилася переможцю в особистій зустрічі по пенальті. Третє місце відповідно посіла команда «Пансіон» (команда юнаків школи інтернату), яка, очолювана своїм тренером Панасюком Юрієм, зуміла в підгрупі обійти одну з найсильніших команд нашого міста, команду «Випел» (команда ШВК№98).

Призери змагань нагроджені грамотами. Переможець виборов кубок. 

Фотогалерея

0
репостів
0
репостів