Розділ Спорт

Відкритий чемпіонат громади з міні-футболу завершився перемогою "Поліції"

Автор 23 червня 2021, 10:39

25 травня стартував Відкритий чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади з міні-футболу із нагоди Дня міста Шепетівки. За весь час у турнірі прийняли участь 8 команд з різних організацій Шепетівського району - Цукровик, Поліція, ДЮСШ, Локомотив, Темп, ПЧ-18, Барс, Фортуна (Славута).

Майже місяць на спортивному майданчику міста тривала запекла боротьба за право називатися переможцем та потрапити у список призерів.

Команда "Поліція" з першим матчів заявила про себе як про гідного суперника, демонструючи сильну гру та характер на полі. Загалом поліцейські провели 7 ігор, здобувши 5 перемог, одну поразку та двічі зігравши внічию.

Вчора, 22 червня у фіналі турніру "Поліція" здобула яскраву перемогу з рахунком 3:2, обішовши команду "Цукровик", що стали срібними призерами.

З нагоди здобуття першості у турнірі поліцейські подарували 6 футзальних мячів юним вихованцям міської спортивної школи.

Очільник поліції Шепетівщини Анатолій Чубенко привітав підлеглих з почесним І місцем чемпіонату.

"Радіємо перемогам наших колег! Вдячні за видовищну та цікаву гру! Бажаємо й надалі радувати вболівальників якісним та технічним футболом."

За матеріалами Шепетівського районного управління поліції

0
репостів
0
репостів