Розділ Спорт

Вихованець Шепетівської ДЮСШ став чемпіоном України з боксу серед юніорів

Автор 19 жовтня 2020, 16:15

З 12 по 18 жовтня 2020 року у Запоріжжі проходив чемпіонат України з боксу серед юніорів. 275 юних боксерів нашої держави протягом семи днів виборювали звання найсильніших у 13-ти вагових категоріях.

До складу збірної команди Хмельницької області увійшли Никончук Денис, Міщук, Мирослав, Алтунян Максим вихованці відділення боксу Шепетівської ДЮСШ під керівництвом тренера–викладача Алтуняна Максима Олеговича.

З усієї збірної команди Хмельницької області до фінальної частини чемпіонату змогли пробитися два спортсмени — Грабовський Віталій з Хмельницького та Алтунян Максим вихованець Шепетівської ДЮСШ.

У фінальному поєдинку Максиму протистояв представник Харківської області Равоян Ренат. За підсумками двобою одноголосним рішенням суддів перемогу здобу Алтунян Максим.

Попереду на Максима очікує навчально-тренувальний збір національної збірної команди України з боксу та виступ на чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів, який у свою чергу, проходитиме з 23 листопада по 3 грудня 2020 року у Болгарії.

Вітаємо тренера-викладача та його вихованця з перемогою та бажаємо вдалого виступу на чемпіонаті Європи.

Відрядження спортсменів та супроводжуючого тренера здійснювалося за рахунок «Програми розвитку фізичної культури та спорту в місті Шепетівка».

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів