Розділ Спорт

Шепетівчанин здобув бронзу на Чемпіонаті України з боксу серед молоді

Автор 19 жовтня 2020, 14:34

З 6 по 11 жовтня 2020 року у Хмельницькому відбувся чемпіонат України з боксу серед молоді. Участь у змаганнях взяли понад 160 найсильніших  боксерів з усіх куточків нашої держави.

До складу збірної команди Хмельницької області увійшли Гордійчук Владислав, Дудар Максим, Пашковський Ілля, Голубчик Владислав вихованці відділення боксу Шепетівської ДЮСШ під керівництвом тренера –викладача Алтуняна Максима Олеговича.

Лише два представники збірної команди Хмельницької області  змогли пробитися до півфінальної частини чемпіонату, один з яких боксер з Шепетівки Гордійчук Владислав у ваговій категорії 75 кг.

У півфіналі йому протистояв представник Харківської області Тогобицький Ілля. Уході напруженого двобою судді надали перевагу Харків’янину, отже, Гордійчук Владислав здобув бронзову нагороду Чемпіонату України з боксу серед молоді у ваговій категорії  75 кг.

Слід зазначити що Голубчик Владислав посів 5 місце у ваговій категорії 52 кг та виконав норматив кандидата в майстри спорту України з боксу

Тому вітаємо Владислава та його тренера з яскравим виступом та бажаємо нових спортивних звершень на міжнародному рівні!

Відрядження спортсменів та супроводжуючого тренера здійснювалося за рахунок «Програми розвитку фізичної культури та спорту в місті Шепетівка».

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів