Розділ Спорт

Змагання з шашок серед чоловіків

Автор sportinshepet.at.ua 18 березня 2013, 14:47

17 березня в міському шаховому клубі «Дебют» відбулися змагання з шашок серед чоловіків. Крім учасників з міста Шепетівки в змаганні взяли участь і представники смт.Гриців.

Загалом відбулося два турнірі: з швидких шашок (кожному учаснику до кінця партії надавалося 15 хвилин) та з блискавичних шашок (кожний учасник отримував 5 хвилин до кінця партії). Змагання проводилися за коловою системою. В першому змаганні дуже впевнену гру демонстрував представник смт. Гриців Паламарчук Володимир, який до останнього туру зберігав беззаперечне лідерство. Але не зумів його втримати, і в останій партії програв своєму найближчому переслідувачу Старому Віктору, також представнику смт. Гриців. Отже в підсумку переможцем змагань з 5½ очками став Старий Віктор. Друге місце посів Паламарчук Володимир (5 очок). Третє місце за представником м.Шепетівки Соловйовим Сергієм (3½ очки).

В турнірі з бліц контролем перемогу святкував представник м.Шепетівки Василишин Ігор, який набрав 4½ очки. Друге місце, з врахуванням додаткового показника перемога в особистій зустрічі, посів Соловйов Сергій (4 очки). Третє місце зайняв Паламарчук Володимир (4 очки).

Призери змагань нагороджені грамотами, переможець турніру з швидких шашок виборов кубок відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.

0
репостів
0
репостів