Розділ Спорт

Шепетівський борець викликав Олександра Усика на бій без правил

Автор 09 травня 2020, 20:30

Український борець вільного стилю Богдан Грицай, який сам родом з Шепетівки, викликав Олександра Усика на бій без правил. Так він відреагував на відео боксера, в якому той нокаутує «диванного експерта».

«Якщо спортсмени бойових видів спорту будуть застосовувати свої навички проти прав свободи і людини, то бандитизм кінця Радянського Союзу буде здаватися справедливістю і правопорядком. Не знаю, Усик, до чого тебе готує твій куратор, але ти повинен розуміти, наскільки небезпечними є бої без будь-яких правил, які ти так твердо намагаєшся просунути», – заявив Грицай.

Спортсмен також дорікнув Сашку за його ставлення до Росії. Він також висміяв заяви Усика і Ломаченка про етногенез "триєдиного російського народу" і застеріг Усика від роликів з погрозами в стилі "одного разу ти можеш увійти не в ті двері".

«Українське суспільство звикло давати гідну відсіч. Ось я і реагую як частина українського суспільства. Олександре, судячи з твого останнього відео, ти – фахівець у всьому. Коментуєш все підряд: коронавірус, історію, декомунізацію, богослов’я. Особливо смішним було ваше з Ломаченко, про етногенез триєдиного російського народу імені Кадирова і Путіна».

Борець заявив, що реагує як частина українського суспільства, яка не згодна з заявами Усика про окупація Росією Криму.

«Ти не залишив мені вибору. Я і є диванний експерт, що глузує з твоїх ватних відео, малограмотних коментарів, дитячих віршиків і російського сценарію, який ти хочеш просунути. Я – той самий, кого собі на біду ти, Олександре, викликав на бій без правил. Без будь-яких правил. Я приймаю виклик». Після цього бою ти, Олександре, зрозумієш урок, що бої без правил навіть для професійного боксера неприпустимі. І буде ще один урок: не тобі вирішувати, чий Крим і що писати та говорити українцям.

Нагадаємо, в травні Усик разом з Василем Ломаченком були внесені в базу «Миротворця» після участі в російському релігійному фільмі.

Останнє редагування 09 травня 2020, 20:45

Відео

0
репостів
0
репостів