Розділ Спорт

Завершився зимовий кубок міста з футзалу присвяченого пам’яті Героїв Небесної Сотні

Автор 28 лютого 2020, 15:06

26 лютого відбулися фінальні матчі відкритого зимового кубку міста Шепетівки з футзалу присвяченого пам’яті Героїв Небесної Сотні.

У матчі за бронзові нагороди  зустрічалися команди  ПЧ-18 та А 3730 (12 містечко). Перший тайм закінчився з нічийним рахунком 3:3. У Другому таймі команда А 3730 (12 містечко) першими відкрила рахунок на що ПЧ-18 забили 5 голів у відповідь. Матч закінчився з рахунком 8:4 на користь ПЧ-18.

У фінальному матчі зустрічалися команди Вимпел та Фортуна. У першому таймі команда Вимпел впевнено лідирувала забивши 3 м’ячі на 2, 6 та 10 хвилині. Фортуна відповіла голом престижу на 18 хвилині. Перший тайм закінчився з рахунком 3:1 на користь Вимпела.  У Другому таймі Вимпел забив ще 4 м’ячі на що команда Фортуна відповіла двома взяттями воріт. Матч закінчився з рахунком 7:3 на користь Вимпелу.

Таким чином, володарем зимового кубку міста Шепетівки з футзалу стала команда Вимпел, срібні нагороди отримала команда Фортуна, бронзові нагороди здобула команда ПЧ-18.

Команда чемпіон та призери були нагороджені кубками та грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради, Шепетівської федерації футболу та ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

Змагання організовано  управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради висловлює слова вдячності за сприяння у проведенні змагань та активну участь у них клубу залізничників в особі директора Свінціцького Вадима Володимировича та профспілці залізничників і транспортних будівельників України в особі голів профкомів Максимчука Миколи, Гаврилюка Василя, Гуральчука Павла, Ніколайчука Ігора, Кучер Раїси та Беркути Галини.

 Управління у справах сім’ї, молоді та спорту

Весь футбол Украины и остальной спорт

Останнє редагування 08 квітня 2020, 18:35
0
репостів
0
репостів