Розділ Спорт

Вихованці туристичного клубу «Меридіан» успішно завершили 2019 рік

Автор 04 січня 2020, 19:36

Наприкінці 2019 року вихованці туристичного клубу «Меридіан» Городищенської зош I-III ступенів, тренер клубу Яворський В.М., взяли участь у першості області з пішохідного туризму у закритих приміщеннях.

Змагання відбулися у спеціально обладнаній спортивній залі Стуфчинецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Лісовогринівецької ОТГ Хмельницького району. Представництво – 70 учасників з міст Хмельницький, Кам’янець – Подільський, Славута, Шепетівка.

Змагання проведено на дистанціях I та II класів у різних вікових групах серед хлопців та дівчат окремо. Учасники долали такі етапи: «маятник», «навісна переправа», «спуск вертикальними перилами», «переправа по мотузці з перилами» тощо.

Результати «меридіанівців»: на дистанції I класу Віталій Нижній (група 2008-2009 р. н.) здобув друге місце, Даніель Коробенюк, Богдан Вільбіць­кий та Максим Болюх (група 2006-2007 р. н.) посіли, відповідно, перше, друге та третє місця. На дистанції II класу Назар Бабаєв і Мельник Микола (група 2008-2006 р. н.) посіли друге та третє місця, Ілля Демчук та Іван Дубінчук вибороли перше та друге місця у групі 2004-2005 р. н. А дівчатка Діана Азаренкова та Євгенія Палига закріпились на першому та другому місцях у тій же групі серед дівчат.

«Меридіанівці» – переможці та призери  нагороджені грамотами Хмельницького ОЦТКУМу.

Вітаємо туристів Городищенської зош I-III ст. та їх тренера Яворського В.М. з вагомими досягненнями.  Зичимо нових перемог!

За матеріалами Судилківської ОТГ

0
репостів
0
репостів