Розділ Спорт

Шепетівський боксер отримав срібну нагороду у чемпіонаті України з боксу серед молоді

Автор 09 грудня 2019, 14:04

З 2 по 8 грудня 2019 року в місті Львів проходив чемпіонат України з боксу серед молоді.

Понад 260  боксерів прибули до міста Лева виборювати медалі Чемпіонату України. До складу збірної команди Хмельницької області увійшли Гордійчук Владислав, Дудар Максим, Корнійчук Назар та Голубчик Владислав вихованці відділення боксу Шепетівської ДЮСШ під керівництвом тренера – викладача Алтуняна Максима Олеговича.

З усієї збірної команди Хмельницької області до фінальної частини чемпіонату зміг пробитися лише Гордійчук Владислав у ваговій категорії 75 кг.

Так у фіналі йому протистояв представник Одеської області Мельничук Ілля. У ході напруженого двобою судді надали перевагу Одеситу, у підсумку Гордійчук Владислав здобув срібну нагороду Чемпіонату України у ваговій категорії  75 кг.

Слід зазначити, що у Львові відбувся перехідний чемпіонат України, а основний відбудеться в лютому наступного року. Саме він буде головним під час визначення кандидатів на поїздку на чемпіонати Європи та світу 2020 року.

Тому вітаємо Владислава та його тренера з яскравим виступом та бажаємо здобути право захищати честь України на чемпіонаті Європи та Світу у 2020 році.

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту
Шепетівської міської ради

Останнє редагування 09 грудня 2019, 14:11

Відео

0
репостів
0
репостів