Розділ Спорт

Відбулася відкрита спартакіада серед військовослужбовців

Автор sportinshepet.at.ua 05 грудня 2012, 19:47

З 29 листопада по 4 грудня 2012 року в нашому місті проходила відкрита спартакіада серед військовослужбовців, присвячена Дню Збройних Сил України. Змагання є традиційними та проводяться спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» вже п’ятий рік поспіль. Цього року у спартакіаді виявили бажання прийняти участь 7 команд військових та силових структур міста: в/ч А 0757 (п’яте містечко), в/ч А4127 (третє містечко), в/ч А 3037 (12 містечко), ШВК№98 (минулорічні переможці), Шепетівського МВ УМВС України в Хмельницькій області, Лінійного відділу міліції на ст.Шепетівка та ДПРЧ-21 ТУ МНС у Хмельницькій облсті.

Програма спартакіади складалася з семи видів спорту. Команда-переможець та команди призери визначалися за найменшою сумою зайнятих місць у всіх видах спартакіади.

Першим видом програми спартакіади були змагання з поштовху гирі 24 кг. з двох рук. У даному виді змагань від команди приймали участь двоє спортсменів. В підсумку перше місце з результатом 69 поштовхів здобула команда Шепетівського МВ, другою стала команда в/ч А 4127 (61 поштовх), третє місце за командою ШВК№98 (59 поштовхів). В особистому заліку кращим став представник Шепетівського МВ Стефанчук Сергій, який виконав вправу 35 раз. Друге місце також за представником Шепетівського МВ Кобилянським Богданом (34 поштовхи), третє місце посів представник ЛВ на ст. Шепетівка Гнатюк Олег (33 поштовхи).

Другим видом програми спартакіади були змагання з армспорту. Від команди в даному виді змагань приймало участь два спортсмени. За результатами змагання в командному заліку призові місця розподілилися наступним чином: перше місце – ШВК №98, друге місце – Шепетівське МВ, третє місце – в/ч А 3730. В особистому заліку не було рівних представнику Шепетівського МВ Тютюнику Данилу (фото), друге місце посів представник ШВК№98 Веремійчук Євген, третім став учасник команди в/ч А3730 Парфенюк Володимир. 

У наступному виді змагань з настільного тенісу для визначення підсумкового розташування команд, у зв’язку з надто напруженою боротьбою, довелося застосовувати додаткові показники. В підсумку перше місце посіла команда в/ч А 4127, другою стала команда ШВК№98, третє місце за командою Шепетівського МВ. В особистому заліку кращим став учасник команди в/ч А 4127 Мудрак Богдан, друге місце за представником ШВК№98 Михальчуком Ігорем, третє місце посів представник в/ч А 0757 Дзюбій Андрій. До речі, якщо ви вирішили зайнятись великим тенісом, то ракетки для великого теніса head ви можете придбати у магазині TennisGo. 

У змаганнях з підтягування від кожної команди приймали участь по три учасники. За сумою виконання ними вправи визначався командний результат. В підсумку перше місце посіла команда в/ч А 0757 (76 раз), другою стала команда в/ч А 3730 (71 раз), третє місце за командою ЛВ на ст. Шепетівка (63 рази). Кращим в особистому заліку з результатом 29 раз став представник  в/ч А 3730 Рибчинський Олександр. Друге та третє місця з результатом 26 раз за додатковим показником посіли представники команди в/ч А 0757 Могилевський Роман та Приходько Олександр відповідно. Нехай наших читачів не дивує можливо невеликий результат у 26 та 29 раз – це було підтягування без жодних розгойдувань та ривків з повним опусканням у вис, використовувалась тільки сила рук.

Напевне, самим захоплюючим та видовищним видом програми змагань спартакіади були змагання з перетягування канату. В даному виді змагань команди складалися з 5 чоловік, також дозволялося проводити одну заміну. Змагання проводилися до мінус двох. Тобто, команда вибувала з боротьби за призові місця після двох матчевих поразок. Боротьба була настільки напруженою і команди виглядали настільки потужно, що в якись момент організаторам та й самим учасникам змагань здалося, що канат діаметром близько 7 сантимерів може не витримати. В підсумку найсильнішою стала команда ШВК№98, друге місце посіла команда в/ч А 0757, третє місце за командою ДПРЧ-21 ТУ МНС.

У турнірі з футзалу, як і в минулому році не було рівних команді ШВК№98. Друге місце посіла команда ДПРЧ-21 ТУ МНС. Третє місце за командою в/ч А 3730.

Заключним видом програми змагань спартакіади були змаганя зі стрільби – вправа ПМ-1 (пістолет макарова, відстань до цілі 25 метрів, 10 залікових пострілів). У даному виді змагань команди складалися з чотирьох чоловік. Як і в минулому році перше місце з результатом 364 очки здобула команда ЛВ на ст. Шепетівка. Другою з результатом 351 очко стала команда в/ч А 4127. Третє місце з результатом 339 очок посіла команда Шепетівського МВ. В особистому заліку кращим став представник Шепетівського МВ Ліончук Юрій (93 очки зі 100 можливих). Друге місце, за додатковим показником більшої кількості влучень у десятку, посів представник ЛВ на ст. Шепетівка Сільвестр Олександр (92 очки). Третє місце також за учасником команди ЛВ на ст. Шепетівка Лук’янчуком Денисом (92 очки).

В підсумку, як і в минулому році, переможцем спартакіади стала команда ШВК№98, друге місце посіла команда Шепетівського МВ УМВС України в Хмельницькій області, третє місце виборола команда в/ч А 0757. 

Всі призери змагань в особистому заліку нагороджені грамотами та медалями. В командному заліку призери змагань нагороджені грамотами, команда переможець виборола кубок. Організатори спартакіади висловлюють щиру вдячність за допомогу в організації змагань ЛВ на ст. Шепетівка, в/ч А 4127 та Шепетівському МВ.

Останнє редагування 10 червня 2020, 15:43
0
репостів
0
репостів