Розділ Спорт

Відбувся турнір з міні-футболу серед дворових та вуличних команд

Автор С.В.Ліщінський 19 серпня 2019, 21:05

18 серпня 2019 року, на спортивному майданчику  цукрового заводу, в рамках заходів «Мій улюблений майданчик», відбувся турнір з міні-футболу серед дворових та вуличних команд.

Змагання організовано та проведено Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Участь взяли 3 команди: «Цукровик», «Темп-ЗСУ», «Цукровик ветеран». Гра була дуже напруженою та цікавою протягом усього турніру. Команди цукровиків намагалися здобути перемогу на своєму полі, але сильніша та більш зібрана була команда «Темп-ЗСУ», яка показала свою майстерність та вміння командної гри на полі. Гра проходила по коловій системі.

Результати матчів:

«Темп-ЗСУ» 3:2 «Цукровик»

«Цукровик» 3:3 «Цукровик ветеран»

«Темп-ЗСУ» 1:1 «Цукровик ветеран»

У підсумку, в цікавій та непоступливій боротьбі, перемогу святкувала вулична команда «Темп-ЗСУ», яка не програла жодної гри. До команди «Темп-ЗСУ» увійшли вуличні гравці, які проходять військову службу в Збройних силах України у військовій частині А/3730. Склад команди: Якимчук В.О, Луцюк В.О, Мельник В.М, Дмитренко В.М, Рибочук В.М, Корецький О.С, Ребекевша О.М.  

Друге місце посіла дворова команда «Цукровик ветеран». Третє місце зайняла команда «Цукровик». Хотілося б відзначити команду «Цукровик», учасники якої здобули третє місце, але показала гарний потенціал для подальшого розвитку.

Був відмічений кращий бомбардир турніру — Березовський В.В з команди «Цукровик ветеран», який забив три м’яча у ворота суперників, за що був нагороджений грамотою.

Команди-призери нагороджені грамотами Шепетівського МЦФЗН «Спорт для всіх».

Директор ШМЦФЗН» Спорт для всіх» С.В.Ліщінський

0
репостів
0
репостів