Розділ Спорт

«Вимпел» зберігає звання чемпіона міста Шепетівки з футболу 8Х8

Автор 11 серпня 2019, 12:53

Відбулися заключні матчі Відкритого чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8Х8серед чоловічих команд сезону 2019 року. Відкритий чемпіонат проходив з 16 липня по 6 серпня включно.

Заявки на участь у відкритому чемпіонаті подали десять команд: Вимпел, Локомотив, Колос, ПЧ-18 , Шанхай, ВЧ/А-3730, Цукровик, Енергія, Барс, та команда гостей «Фортуна» міста Славута.

Турнір проводився за змішаною системою. Спочатку команди у групах (команди поділені на дві групи) виборюють право потрапити у півфінал, потім вже за олімпійською системою визначається переможець турніру.

Ігри проходили щовівторка та щочетверга на стадіоні «Корчагінець». Початок ігор о 19:00 год.

До фінальних ігор вибороли місце чотири команди: Вимпел, ПЧ-18, Енергія, Фортуна.

За третє місце змагались команди: «ПЧ-18» проти команди «Енергія». По завершенню першого тайму рахунок  1:1. Вже у другому таймі рахунок змінився та став 2:2, але вирішальну крапку поставив гравець команди «ПЧ-18» Нагорняк Валентин, який на останніх хвилинах забиває третій гол у ворота противника команди «Енергії». З рахунком 3:2 бронзовим переможцем стала команда «ПЧ-18».

За перше місце змагалися: команда «Вимпел» міста Шепетівки проти команди «Фортуна» міста Славута. По закінченню першого тайму рахунок гри 1:0 на користь команди «Фортуна». На початку другого тайму змінити рахунок на 1:1 вдається гравцю команди «Вимпєл»Сітаруку Сергію, який вносить надію на перемогу нашої команди «Вимпел». Подальші 15 хвилин проходять у постійній боротьбі у центрі поля: команди більше концентруються на захисті власних воріт, тому і таким неочікуваним стає наступний гол. «Фортуна» знову виходить в перед з рахунком 2:1. За декілька хвилин до завершення матчу рахунок вирівнює гравець команди «Вимпєл» і вже з рахунком 2:2 лунає фінальний свисток судді. По завершенню другого тайму з рахунком 2:2 суддя призначає по п`ять(пінальті) ударів з штрафної лінії в ворота кожної команди по черзі. Після 5 спроб пробити м`яч у ворота суперника, рахунок стає 6:6  і суддя знову призначає (пінальті) по одній спробі.На шостому ударі по воротах суперника м`яч попадає у ворота. З рахунком 7:6 переможцем відкритого чемпіонату міста Шепетівки серед чоловічих команд стає команда «Вимпел» (ШВК №98).

Команди призери турніру нагороджені грамотами, кубком управління у справах сім`ї, молоді та спорту та Шепетівського міського центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх», медалями та м`ячами від Шепетівської федерації футболу.

Кращим гравцем турніру, спільним голосуванням команд, визнаноМайданчевського Віктора з команди «Вимпел». Кращим бомбардиром турніру з 10-ма голами в активі став представник команди «ПЧ-18» Нагорняк Валентин. Кращий гравець турніру та кращий бомбардир також відзначені грамотами та пам`ятними статуетками від управління.

Турнір організовано та проведено спільно управлінням у справах сім`ї, молоді та спорту, Шепетівським міським центром фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» та за підтримки Шепетівської федерації футболу.

0
репостів
0
репостів