Розділ Спорт

Відбувся турнір з швидких шахів присвячений Дню Конституції України

Автор 01 липня 2019, 17:26

28 червня 2019 року о 11:00 год в міському шаховому клубі «Дебют» пройшов турнір з швидких шахів, присвяченого Дню Конституції України. До участі у турнірі запрошувалися усі бажаючи.

Випробувати свої сили та поборотися за звання переможця виявило бажання 21 учасник турніру, серед них були команди з міста Красилів, Полонне, Славута, Шепетівки та Шепетівського району.

Загальне та безпосереднє керівництво проведення турніру здійснювала федерація шахів м. Шепетівки спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».  

В залежності від кількості учасників, суддівською колегією було визначено систему проведення змагань. Змагання проводилися згідно правил FIDE гри у швидкі шахи. Контроль часу (10+5) десять хвилин дається на гру та плюс п’ять секунд додоється на кожен хід учасником турніру.

Як завжди боротьба за шаховими дошками була безкомпромісною. В підсумку, у ході напруженої та цікавої боротьби, перемогу святкував Янюк Володимир, який набрав 8 очок з 9 можливих. Друге місце, лише за додатковим показником, виборов Ковбасюк Генадій, який набрав 7 очок. Третім з 6-ома очками став Закраєвський Віталій.

Призери змагань нагородженні кубком грамотами та медалями управління.

За матеріалами прес-служби Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів