Розділ Спорт

Шепетівчанки привезли нагороди із Кубку України з боротьби Кураш

Автор 27 червня 2019, 15:27

Протягом 14–16 червня у селі Урзуфі Мангушського району Донеччини на пляжі «Aurora Club» відбулися змагання на Кубок України з боротьби Кураш. З метою визначити найсильніших на узбережжя Азовського моря з’їхалися близько 100 спортсменів з Вінницької, Донецької, Запорізької, Хмельницької, Чернівецької областей та міста Києва. Відзначимо, що змагання з боротьби Кураш на піску відбулися в Україні вдруге.

У запеклому протистоянні під відкритим сонцем спортсменкам із Шепетівки (спортивний клуб «Локомотив»), які представляли Хмельницьку область, вдалося здобути шість медалей. Завдяки цим результатам у загальнокомандному заліку серед жінок курашистки-«залізничниці», а відтак і команда Хмельницької області, посіли другу сходинку переможного п’єдесталу.

В особистому заліку шепетівчанки досягли гарних результатів у своїх вагових категоріях. Так, перше місце здобула Олена Пасічник (до 52 кг) та Аліна Римарчук (до 57 кг). Друге місце – Олена Пасічник (до 48 кг), Іванна Баланюк (до 57 кг) та Ганна Кушнір (до 70 кг), вона ж здобула і третє місце (у вазі до 63 кг).

А тренер команди «залізничників» Станіслав Володимирович Кушик за підготовку команди та за чесне суддівство був відзначений Національною федерацією боротьби Кураш та Донецькою обласною ГО «Федерація боротьби Куреш і Кураш» як кращий суддя — йому було вручено почесний кубок та диплом.

Джерело: Шепетівський вісник

0
репостів
0
репостів