Розділ Спорт

Відбувся відкритий Чемпіонат Хмельницької області з чирлідингу

13 квітня у Хмельницькому колегіумі імені Володимира Козубняка пройшов перший відкритий чемпіонат Хмельницької області з чирлідингу. Більше 150 учасників взяли участь у цих змаганнях.

Представляти честь свого населеного пункту приїздили шкільні команди Нової Ушиці, Дніпропетровську, Хмельницького, Судилкова та Шепетівки.

За підсумками змагань, команда чирлідерів Шепетівської ЗОШ №1 "First school" у запеклій боротьбі, виборола два перших місця у двох категоріях у супер фіналі. У наступну суботу, як чемпіони області, шепетівчани поїдуть на чемпіонат України у Харків.

Отож вітаємо нашу команду у складі Орленко Олександри, Петренко Діани, Лобчук Каріни, Стукало Наталії, Гурш Вікторії, Сокальської Ольги, Хурс Анни, Сільвестр Аліни, Звєрєвої Дарини, Левченко Анастасії, Линник Дарини, Хижавської Зоряни, Гаврилюк Ангеліни та Сташевської Богдани. 

"Велика подяка усім, хто долучився до цих змагань. Це був дуже крутий та драйвовий день. Усі залишились задоволені. Як голова обласного осередку, дуже задоволений. Окрема подяка Андрей Боляк за те, що приніс чирлідинг у Хмельницький. Велика подяка суддівській колегії, а саме Наталья Боляк та Курдаченко Ліна. "

Так прокоментував перемогу тренер шепетівських чирлідерів Олексій Шуляков.

Останнє редагування 15 квітня 2019, 03:00

Відео

0
репостів
0
репостів