Розділ Спорт

Завершився кубок міста з футболу

Автор sportinshepet.at.ua 05 жовтня 2012, 13:25

4 жовтня фінальним матчем між командами Локомотив (Локомотивне депо) та Вимпел (ШВК№98) завершився Кубок міста з футболу серед чоловічих команд, присвячений Дню міста.

У фіналі зустрічалися, можна сказати, важковаговики шепетівського футболу, думаємо, не помилимося, якщо скажемо, що саме ці дві команди є тими центрами в яких розвивається любительський дорослий футбол у нашому місті.

Гарною демонстрацією цих слів стала сама гра. Головним суддею гри був Мануїлов Анатолій Борисович. Як і личить статусу поєдинку, фінал пройшов у напруженій та безкомпромісній боротьбі, яка на нашу думку, не могла не сподобатися численним вболівальникам (більше 200 чоловік).

На початку гри ініціативою заволоділи гравці команди Локомотив, що вже на 5 хвилині після їхньої затяжної атаки призвело до забитого першого голу. Після цього гра трохи заспокоїлася та проходила без загострень біля воріт суперників. В цей період гри локомотивці відзначилися невлучними дальніми ударами, а атаки вимпелівців захлиналися ще на підході до штрафної суперника. Але з 20 хвилини Локомотив знову активізувався, провів низку гарних атак, які завершувалися небезпечними ударами по воротах команди Вимпел. Тому, гол забитий Локомотивом на 32 хвилині гри, не став чимось не очікуваним чи не логічним. Але саме він, цей гол, сколихнув гравців команди Вимпел. Вже у наступній своїй атаці вони заробили пенальті; м’яч влучив у руку гравцеві Локомотива. Одинадцятиметровий чітко реалізував Свірщук Роман. Рахунок першого тайму 2-1 на користь Локомотиву.

У другому таймі гра загострилася ще більше. Грати залишалося цілий тайм і хитка перевага в один м’яч в футболі за таких умов ще не гарантує перемоги. Перша половина тайму проходила в обопільних атаках, команди створювали можливо і не стовідсоткові, але гарні моменти для взяття воріт суперника. Але починаючи з хвилини 25 другого тайму ініцітива переходить до команди Вимпел. Вони створюють дві стовідсоткові можливості: в одному моменті м’яч від перекладини влучає на лінію воріт та по по-зрадницькому вилітає у поле; у іншому моменті, наприкінці гри, гравець команди Вимпел з вбивчої позиції не влучає в ворота. Гра завершується з рахунком 2-1 на користь Локомотиву.

Тому вітаємо команду Локомотив з заслуженою перемогою і дякуємо Футбольному інтернет-магазину за підтримку наших футболістів. Найкраще футбольне спорядження шукайте саме там.

Останнє редагування 22 листопада 2018, 22:38
0
репостів
0
репостів