Розділ Спорт

У Шепетівці відбувся жіночий футбольний турнір

Автор 01 листопада 2018, 04:32

27 жовтня у Шепетівці відбувся незвичний футбольний турнір, адже участь у ньому брали лише одні дівчата. Щорічний турнір «NRG збирає друзів–2018» вже дванадцятий раз організовано Київським аматорським футбольним клубом «NRG».

В Шепетівці до цього ми ще не грали, але знали б ми раніше що тут є такі достойні суперники, то приїхали б значно раніше☺️. Адже в цьому і парадокс, що ми на турнірі зібрали команди з однієї області, які лише, можливо, чули про існування одна одної, але на одному ігровому полі так і не перетинались. Тепер познайомились, обмінялись контактами і товариські зустрічі можна організовувати хоч щовихідні. Все пройшло на ура, як то кажуть. І найвагомішим показником є те, що як гравці так і тренери команд після ігор підходять до нас і щиро дякують за запрошення, за організацію, за приємну і дружню атмосферу, за нові знайомства і за безцінний ігровий досвід.

Турнір проходив у два етапи: перший - 14 жовтня у Києві, а другий відбувся у Шепетівці. Вибір пав на наше місто завдяки землячці Ірині Самар.

Загалом у турнірі взяли участь сім команд: «Няшки» (м. Шепетівка), «Вимпел» (с. Ленківці), AFC «NRG» (м. Київ), «Квітка на камені» (Кам’янець-Подільський район), «Колос» (смт. Берездів), ДЮСШ (м. Славута) та «Crazy Girls» (с. Судилків).


Реклама: Компания Vigmas предлагает вашему вниманию покрытие для спортивных залов. Монтируем покрытие для тенисных кортов, футбольных полей, универсальных спортзалов и т.д. Испортируем лучшие европейские материалы и в кратчайшие сроки монтируем на вашем объекте.


Результати другого етапу турніру «NRG збирає друзів 2018» в Шепетівці.

  1. місце - Квітка на камені (Кам’янець-Подільський район)
  2. місце - ДЮСШ місто Славута
  3. місце - NRG Київ

Також індивідуальні нагороди отримали:

  • Кращий бомбардир - Тополюк Елізавета (Квітка на камені);
  • Кращий гравець - Бражук Марія (Берездів-Колос);
  • Кращий воротар - Островська Оксана ( Crazy Girls);
  • Відкриттям турніру стала - Довгалюк Крістіна (Няшки).

Фотозвіт із турніру

Останнє редагування 02 грудня 2018, 19:48
0
репостів
0
репостів