Розділ Спорт

Шепетівчанин здобув ліцензію на юнацькі олімпійські ігри

Автор 04 вересня 2018, 01:40

Лідер збірної України у вазі до 60 кг – Тарас Бондарчук, отримав ліцензію на юнацькі Олімпійські ігри 2018 року, які прийматиме Аргентина. Про це за два дні до закінчення реєстрації на головний юнацький спортивний старт чотириріччя повідомила Міжнародна боксерська Асоціація в офіційному листі від 29 серпня.

Як відзначається в повідомленні, ліцензію на літні юнацькі Олімпійські ігри Тарас Бондарчук отримав після розподілу так званих універсальних квот Міжнародним Олімпійським комітетом та Міжнародною боксерською Асоціацією (AIBA), як фіналіст молодіжного Чемпіонату Європи. На європейській першості в Італії, яка проходила в квітні поточного року, Тарас Бондарчук виборов срібну нагороду. У фінальному двобої на Континентальній першості судді віддали перевагу з рахунком 2:3 суперника Бондарчука, представнику Азербайджану Нурлану Саффарову, який й отримав у підсумку єдину ліцензію на Ігри до Аргентини у даній ваговій категорії.  

Дуже радий цій звістці. Це дійсно була моя одна з найбільш заповітних мрій - виступити на такому грандіозному спортивному заході як юнацькі Олімпійські ігри. Вдячний Національному Олімпійському комітету на чолі с Сергієм Бубкою, комісії Атлетів НОК України на чолі з Оленою Говоровою, а також, звичайно, Федерації боксу України в особі Володимира Продивуса, які завдяки сумісній та злагодженій роботі все ж таки відстояли моє право участі в юнацьких Олімпійських іграх в Аргентині, – зазначив Тарас Бондарчук. – Окрім того, висловлюю слова подяки Міжнародній боксерській Асоціації, яка підтримала мене в прагненні участі в Олімпіаді. Гарантую, що прикладу максимальних зусиль, аби в останні місяці якісно підготуватися та гідно представити Україну на III юнацьких Олімпійських іграх.

Останнє редагування 04 вересня 2018, 01:43
0
репостів
0
репостів