Розділ Спорт

Відбувся відкритий Чемпіонат Шепетівської ДЮСШ з футболу

Автор Л.І. Кушнір 28 березня 2018, 23:28

Готуючись до футбольного сезону 2018 року, Шепетівська дитячо-юнацька спортивна школа 24 березня 2018 року в спортивному залі «Локомотив» проводила Відкритий Чемпіонат Шепетівської ДЮСШ з футзалу. В змаганнях взяли участь 6 команд Хмельницької області.

Серед них:  Шепетівська ДЮСШ, ДЮСШ Шепетівського р-ну, Славутська ДЮСШ,  Ізяславська ДЮСШ, Красилівська ДЮСШ, Полонська ДЮСШ.

Загальна кількість учасників сягнула більше 70 спортсменів.

З вітальним словом до учасників змагань звернувся начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Шуляк О. Д., який наголосив на значимості цих змагань та висловив сподівання на те, що змагання, які залучають таку кількість спортсменів стануть традиційними для нашого міста.

До учасників змагань звернувся директор ДЮСШ Рибак Є.Г., побажавши всім учасникам перемоги, а перемога у кожній команді буде своя.

Почесним гостем змагань був ветеран спорту Олійник А.Т., який майже 60 років свого життя присвятив тренерській діяльності, через його руки пройшли тисячі дітей, не всі стали видатними футболістами, зате більшість з них загартували себе до життя. Анатолій Тимофійович побажав спортсменам сили, енергії, успіхів та перемог.

Змагання проходили в цікавій та дружній атмосфері.

Досить цікавою видалась гра за І-ІІ місце. В нелегкій боротьбі команда м. Ізяслава зайняла І місце.

ІІ місце посіла команда м. Полонного;

ІІІ місце виборола команда м. Славути.

За сприяння управління у справах сім'ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради всі учасники змагань були нагороджені дипломами, призами та кубками.

Останнє редагування 28 березня 2018, 23:33
0
репостів
0
репостів