Розділ Спорт

Юні шепетівчани перемогли на футзальному турнірі

Автор 09 лютого 2018, 16:09

Cьогодні, 9 лютого 2018 року в спортзалі "Локомотив" міста Шепетівки проводилися змагання з футзалу серед дітей, які перебувають у конфлікті з законом, дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, вимушених переселенців із зони проведення АТО та дітей, батьки яких загинули під час проведення АТО під назвою "footbool for kids". В даному заході приймали участь 5 команд: Шепетівка, Ізяслав, Полонне, Славута та Нетішин.

Змагання організовано із метою реалізації державної політики в сфері захисту прав дітей, популяризації здорового способу життя, реалізації спільних заходів, проектів і програм між національною поліцією України, Міністерством освіти і науки України, фізкультурно-спортивним товариством "Динамо" України, Асоціацією футзалу України, громадською організацією "Мироносці" та благодійною організацією "Фонд Братів Павлюченків".

В результаті змагань перемогла команда міста Шепетівка, ІІ місце виборола команда м. Славута.,  ІІІ місце посіла команда м. Ізяслав.

16 лютого 2018 року у м. Хмельницький відбудуться обласні змагання із футзалу, де шепетівська команда також буде змагатися за першість.

Останнє редагування 09 лютого 2018, 19:09
0
репостів
0
репостів