Розділ Спорт

Завершився турнір з волейболу серед юнацьких команд

Автор Олександр Мельник 21 грудня 2017, 13:54

З 18 по 20 грудня проходив турнір з волейболу серед юнацьких команд загальноосвітніх шкіл міста. Змагання проводилися з нагоди Новорічних свят.

Участь у турнірі прийняли команди дев’яти загальноосвітніх шкіл міста: ЗОШ№1, СЗОШ№2, ЗОШ№3, ЗОШ№4, школа-гімназія, ЗОШ№6, НВК№3, ЗОШ№8 та НВК№1.

На першому етапі команди були поділені на дві групи. У групах команди по коловій системі змагалися за право в подальшому боротися за перше та третє місце в турнірі загалом: команди-переможці своїх груп в подальшому боролися між собою за перше місце в турнірі; команди, які посідали в групах другі місця, в очному матчі між собою розігрували бронзу турніру.

Змагання пройшли у дружній атмосфері. Учасники турніру продемонстрували багато завзяття до боротьби та досить гарний рівень гри.

В підсумку ж, перемогу святкувала команда НВК№3 (тренер Дмитрик Р.О.), яка протягом усього турніру не зазнала жодної поразки не тільки хоча б у одному матчі, а навіть і в окремій партії. Друге місце, поступившись у фіналі НВК№3, посіла команда ЗОШ№8 (тренер Комкар В.С.). Третьою, перемігши у грі за третє місце команду ЗОШ№3, стала команда ЗОШ№1 (тренер Колодій А.Т.).

Команди-призери турніру нагороджені грамотами та м’ячами ШМЦФЗН «Спорт для всіх» та управління у справах сім’ї, молоді та спорту. Команда-переможець нагороджена кубком ШМЦФЗН «Спорт для всіх». Також у кожній команді грамотами відзначено кращого гравця команди, ними стали: Чарінцев Артем (НВК№3), Демидюк Михайло (ЗОШ№8), Гаврилюк Денис (ЗОШ№1), Артеменко Давид (ЗОШ№3), Денисюк Роман (школа-гімназія), Муштин Вадим (НВК№1), Шуляк Максим (СЗОШ№2), Кобилянський Ілля (ЗОШ№6) та Дмитренко Назар (ЗОШ№4).    

Змагання організовано та проведено спільно Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради та управлінням освіти.

Також організатори турніру дякують НВК№1 за допомогу в проведені заходу.

0
репостів
0
репостів