Розділ Спорт

Відбувся передостанній тур чемпіонату міста з футболу 8х8

Автор Олександр Мельник 12 жовтня 2017, 18:01

Нажаль, у 6 турі чемпіонату Шепетівки з футболу 8х8 відбулися не всі ігри: Поліція не змогла забратися на гру з ПЧ-18, за що їм була зарахована технічна поразка з рахунком 5-0. Інші ж три матчі, як і очікувалося, пройшли у безкомпромісній боротьбі.

Так, Вимпел лише наприкінці зустрічі зумів здолати Фортуну. За рахунку 1-1 фортунівці, впевнено контролювали хід подій на полі та володіли ініціативою, але спочатку вимпелівець Свірщук Роман в оточені захисників Фортуни влучним ударом вивів свою команду у перед, а за декілька хвилин зі штрафного збільшив перевагу Вимпела Рудий Олег. Отже, 3-1 - важка перемога Вимпела.

Не менш цікавою була гра між Локомотивом та Шанхаєм: першою та другою командою турнірної таблиці. До зустрічі розрив між ними складав одне очко. Свою інтригу до гри додав дощ, який зробив поле важким для гравців, а м’яч слизьким для воротарів. Вже до 10 хвилини гри Локомотив вів з рахунком 3-0. Впевнені та легко забиті голи – один Завістовським Олександром, ще два Максимчуком Миколою –, здавалося, забезпечили Локомотиву просту перемогу. В цей проміжок часу Шанхай виглядав безпорадно. Та не пройшло і п’яти хвилин, як рахунок став 3-2: голи за Шанхай забили Пирожок Костянтин та Скрипка Максим. Гравці Шанхая заграли більш впевнено, раз по раз серйозно турбуючи захист суперника. І хоча до кінця зустрічі залишалося ще багато часу, і команди створили по декілька вкрай небезпечних моментів, але рахунок матчу так і залишився незмінним – 3-2 перемога команди «Локомотив».   

У грі між ДП «ШРЗ» та в/ч А3730 сильнішими були «ремонтники». Рахунок зустрічі - 2-1.

Отже, перед останнім туром продовжує лідирувати Локомотив, який має 16 очок. Другим йде Вимпел – 15 очок. По 12 очок мають ПЧ-18 та Шанхай. Фортуна – 10 очок. ДП «ШРЗ» - 6 очок. Поліція та в/ч А3730 не мають залікових очок.

В останньому вирішальному турі долю першого місця між собою розіграють команди Локомотив та Вимпел. ПЧ-18 та Шанхай також в очній зустрічі поборються за ще одне вакантне місце призера: при певних розкладах одна з команд може вибороти і срібні нагороди. Поліція та в/ч А3730 визначать сильнішого у низу турнірної таблиці. Четверта пара туру ДП «ШРЗ» та Фортуна.

Останній тур відбудеться 17-18 жовтня на стадіоні «Локомотив».

Початок ігор другого дня туру о 17.10 год. По завершені ігор, відбудеться церемонія закриття змагань.

Турнірна таблиця, розклад, фото, кращі бомбардири, склади команд і т.ін. на сайті sportinshepet.at.ua.

0
репостів
0
репостів