Розділ Спорт

Підсумки 13 туру чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8

Автор Олександр Мельник 30 червня 2017, 20:57

Тур розпочався 27 червня іграми між командами «Фортуна»-«Шанхай» та «Вимпел»-ДП «ШРЗ». Якщо у грі між Вимпелом та ДП «ШРЗ» боротьби майже не вийшло: «ремонтники» хоча і докладали чималі зусилля, але  зупинити Вимпел не зуміли. Підсумковий рахунок гри 7-1 на користь Вимпела. То у грі між Фортуною та Шанхаєм все було набагато цікавіше.

Загалом гра була рівною, команди створювали небезпечні моменти та почергово володіли ініціативою. Шанхай, як і в попередніх двох іграх, пропустив першим: голом на 6 хвилині відзначився Березніцький Іван. Та вже до кінця тайму шанхаївці зусиллями Павлюка Максима та Савчука Андрія зуміли вийти вперед. На перерву команди пішли за переваги команди «Шанхай» -2-1. Після перерви хід гри не змінився – все та ж рівна гра. В одному з моментів на 40 хвилині гри Шанхай не використовує вбивчий момент та відразу у контратаці пропускає гол у власні ворота.  Гол забив кращий бомбардир турніру Нагорняк Валентин. А за п’ять хвилин Березніцький Іван вдруге відзначається у зустрічі та знову виводить Фортуну вперед. Як шанхаївці не старалися та виправити ситуацію їм вже не вдалося. Отже 3-2 на користь Фортуни.

У другий день туру вже чемпіон наших змагань команда «Ірбіс» екзаменувала останню команду турнірної таблиці «Славутич». Чемпіон впевнено переміг 5-2.

Закінчувався тур грою між командами «Локомотив» та «Цукровик». Видно було, що цукровики готувалися до даної зустрічі, підтягнули більш молодший склад та мали намір дати бій Локомотиву. І це їм вдалося. Вже з перших хвилин матчу цукровики пішли вперед та систематично почали насідати на ворота суперників, раз-по-раз створюючи небезпечні гольові моменти. До 15 хвилини зустрічі, за підрахунками активних вболівальників цукровиків, рахунок вже мав бути 4-0 на їх користь. Але на 15 хвилині цукровики порушили правила у своєму штрафному майданчику і дев’тиметровий штрафний удар чітко реалізував Денсюк Денис. Локомотив повів у рахунку. Але цукровики продовжували гнути свою лінію. В одній з контратак вони зуміли використати чисельну більшість – гол на рахунку Демчука Юрія. Рахунок зрівнявся – 1-1. З таким рахунком команди пішли на перерву. Після перерви погодні умови різко погіршилися, сильний вітер та дощ вніс свої корективи у гру. До того ж  один гравець Локомотива покинув поле із-за старої травми, ще один змушений був від’їхати: Локомотив залишився в меншості і продовжив гру у сімох проти восьми. Треба зазначити, що для боротьби за друге місце Локомотиву вкрай потрібна була перемога. Незважаючи на всі проблеми, які з’явилися, Локомотив заграв впевненіше та чіткіше. Цукровики ж, напевне, натхненні першим таймом, в якому вони, з впевненістю можна стверджувати, переграли своїх більш іменитих суперників та новою ситуацією, в якій вони грали в більшості, не зуміли правильно оцінити свої можливості та продовжили напористо йти в перед. Гра стала більш відкритою. Моменти почали виникати біля одних та інших воріт. Але гол був забитий тільки за п’ять хвилин до кінця зустрічі – відзначився Вихристюк Роман. Локомотив вийшов вперед. До кінця зустрічі рахунок так і не змінився – 2-1 на користь Локомотива. Заслужена, відпрацьована важка перемога Локомотива.

Отже, перед останнім туром команда «Ірбіс» - чемпіон. Вимпел та Локомотив, маючи однакову кількість очок, ще зіграють між собою гру за друге місце. Нічия також влаштує Вимпел. Четвертим фінішує Шанхай, але в останньому турі вони ще спробують дати бій чемпіону. Фортуна, ДП «ШРЗ» та Цукровик мають однакову кількість очок – 11. Останнім фінішує Славутич.

Заключний тур пройде 4 та 5 липня на стадіоні Локомотив.

0
репостів
0
репостів